"Kayseri derbisini abartmayalım"
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Kayseri derbisini abartmayalım"
-
05-10-2019, 00:22:48"Kayseri derbisini abartmayalım" Kayserispor teknik direktoru Ertuğrul Sağlam hakemlere karşı on yargılı olmadığını, pazar gunu oynayacakları Kayseri derbisinin diğer lig karşılaşmalarından farklı olmadığını bildirdi. Sağlam, "Kayseri'nin ortak seyircili 2 takımı karşı karşıya gelecek. Bunu abartıp, germeyelim. Her iki takım icinde, normal bir lig macı gibi bakalım" dedi "HAKEMLE UĞRAŞMAM" Kayserispor- Ankaragucu macının orta hakemi Aytekin Durmaz'a gostermediği sarı kartlardan ve futbolcularına karşı rakip takımın sakatlamaya yonelik faullerine goz yummasından dolayı tepki koyduğunu belirten Kayserispor teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, "Genelde hakemlere tepki gostermem. Hakemle de uğraşmam. Beni tanıyanlar bunu bilir. Hakemlere tepki gosterecek olsaydım, Galatasaray macının daha ilk dakikalarında verilmeyen bir penaltımız ve renktaşımızın kalecisinin atılmasını sağlayacak bir kırmızı karta itiraz ederdik."dedi "KAYSERİ DERBİSİNİ ABARTMAYALIM" Pazar gunu saat 21.00'e alınan Kayseri derbisinde Erciyesspor ile oynayacakları mac icin de konuşan Kayserispor teknik direktoru Ertuğrul Sağlam, "Bu macı cok abartıp, germeyelim. Bizim icin de kardeş takım Erciyesspor icin de diğer lig laclarından cok farklı değil. Bizim ligdeki hedefimiz buyuk. O nedenle kazanmamız gereken bir karşılaşma olarak dusunuyorum. 2 takımın ortak seyirciyle oynayacakları derbinin centilmence gecmesini diliyorum. Galibiyeti kim hak ederse o kazansın. Değişik motifleri olan bir karşılaşma olarak duşunuyoruz. Ankaragucu macı neyse, Erciyesspor macı da odur" şeklinde konuştu. __________________