"Camiaya armağan ediyoruz" Bursaspor Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Caykur Rizespor deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyetle ilgili olarak, ''Rize'de canla başla mucadele eden takımımızın aldığı galibiyeti camiamıza armağan ediyoruz'' dedi. Yanıklar, yaptığı acıklamada, yeşil-beyazlı takımın 3 haftadır guzel futbol oynamasına karşın istediği sonucları alamadığını, bu şanssızlığı Caykur Rizespor karşısında kırmayı başardıklarını soyledi. Lig başlamadan once yonetim kurulu olarak duzenledikleri basın toplantısında taraftardan, kotu tezahurattan uzak durmaları yonunde ricada bulunduklarını anımsatan Yanıklar, şoyle devam etti: ''Taraftarımıza butun takımlara en guzel cevabı sahada vereceğimizi iletmiştik. Verdiğimiz ilk sozu yerine getirmenin keyfini yaşarken, Rize'de canla başla mucadele eden takımımızın aldığı galibiyeti camiamıza armağan ediyoruz. Yonetim kurulu olarak şuna inanıyoruz, en guzel cevap sahada verilen cevaptır.'' Yanıklar, Bursaspor'un kadro derinliğinin ve kalitesinin dunku macta on plana cıktığını, oyuna sonradan dahil olan Pancu, Orhan ve Burak'ın, oyunun seyrini değiştirdiğini, tum futbolcuların her hafta performanslarının uzerine yenisini ekleyeceğine inandıklarını kaydetti. Yeşil-beyazlı futbolcuların oldukca zor hava şartlarına rağmen macta camia icin yurekten oynadığını dile getiren Yanıklar, ''Onlar bu camianın başını her zaman dik tutturacak gerekli sorumluluğa ve ozveriye sahip olduklarını herkese gosterdiler. Hepsini tek tek tebrik ediyorum'' diye konuştu. Yanıklar, mac oncesi Caykur Rizesporlu yoneticilerin kendilerini ağırladığını, macın da dostane bir havada gectiğini dile getirerek, ''Caykur Rizesporlu yoneticiler buyuk misapirperverlik gosterdiler. Macın ardından takımımızı alkışlayan Caykur Rizesporlu taraftarlara teşekkur ediyoruz'' dedi. __________________