ZmonijosAsaros Sell/Buy İtem Listesi
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- ZmonijosAsaros Sell/Buy İtem Listesi
-
05-10-2019, 00:21:23ALINACAK İTEM LİSTESİ +9 Shard +9 Jamadar +2 Rogue Earring Dual +2 Black Dragon Neck +9 Full plate set Daha onceden destanda oynamış bir oyuncu olarak referans konum ve sattıgım itemler aşağıdadır, tekrardan servera başlama kararı aldım ve yukarıda ki itemleri arıyorum.Aradığım fiyatları yukarıda belirttim. Bu itemleri satan arkadaşlar ozel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler SATILAN İTEM LİSTESİ +11 Rebirt Exp Shard (116ap) 1600 SATILDI +12 Rebirt Mirage Dagger (111ap) 400 SATILDI (HAVALE) +2 Black Dragon Neck SATILDI (HAVALE) +2 Ruby Earring(Dex14 Kupe) SATILDI (HAVALE) +8 Chitin set (No Rebirt) SATILDI (HAVALE) +9 Mirage Dagger (2x) 2X SATILIDI +9 Weapon Breaker (2x) 2X SATILDI(SİTE) +2 Rogue Earring Dual SATILDI +9 Full Plate Set 5 parca SATILDI HİTBRİTNEYSPEARS (HAVALE) +2 Black Dragon Neck SATILDI (HAVALE) +2 Elf Belt (2X) SATILDI (HAVALE) +8 Dread Shield SATILDI +0 İron Set SATILDI +6 Dd 25 Priest(Halka) SATILDI +6 Lobo Hammer SATILDI +1 İron Neck [COLOR="Red"]SATILDI OOKKA (HAVALE) Tum itemler sorunsuz şekilde satılmıştır __________________