Turk dunyasının onde gelen isimleri Bursaspor başkanı İbrahim yazıcı icin taziye mesajlarını iletti. Fikret Orman (Beşiktaş Başkanı) ’Turk futbolu bir abisini kaybetti. Herkesin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet etsin. İki kez daha once bunu yaşamıştı ancak bu kez olmadı. Cok uzgunuz.’ Halil Unal (Eskişehirspor Başkanı) ’Herkesin başı sağ olsun. Ben cok iyi bir abimi, cok iyi bir aile dostumu kaybettim. Turk futboluna buyuk hizmetleri olan bir insandı. Herkesin ornek alacağı işler yaptı. Anadolu takımlarının onunu actı ve neler yapabileceğini gosterdi. Bursaspor’a cağ atlattı.’ Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı) ’Onemli bir kayıp. Derin bir uzuntu yaşıyoruz. Sivasspor camiası olarak hem Bursaspor camiasına hem de ailesine baş sağlığı diliyorum. Şampiyon bir başkandı. Nur icinde yatsın.’ Sadri Şener (Trabzonspor Başkanı) ’Gecen hafta telefonla konuşmuştuk. Bizim hemşerimiz, dostumuzdu. Değerli bir insandı. Herkesin başı sağ olsun. Allah sabırlar versin.’ Hasan Akıncıoğlu (MP Antalyaspor Başkanı) ’Cok değerli bir insanı kaybettik. Benim arkadaşım, abimdi. Kendisine her zaman saygım sevgim vardı. Hakikaten Turk futbolu Turk turizmi adına buyuk bir kayıp. Futbolu cok seven, fikirlerine saygı duyduğum bir abimdi. Bursaspor olan sevgisi cok yuksekti. Ailesine yakınlarına başsağlığı diliyorum.’ İbrahim Kızıl (G.Antep Başkanı) ’Ailesine, sevenlerine, Bursaspor camiasını sabırlar diliyorum. İbrahim Yazıcı bizim arkadaşımızdı. Duzgun ve iyi bir insandı. Bursaspor’u şampiyon yapıp, surekli hedefi olan bir kulup yarattı. Vizyonuyla, Turk futboluna hizmetiyle Bursaspor’u buyuk bir takım yaptı. Allah nur icinde yatırsın.’ Hakan Şukur (AK Parti Milletvekili) ’Benim profesyonel anlamdaki ilk başkanımdı. Baba bir başkandı. Cok samimiydi. Cok değerli bir buyuğumdu. Mekanı cennet olsun. Zor bir surec. Bursaspor’da gorev yapmak zordur. Şampiyon bir başkan olarak aramızdan ayrıldı. Herkese sabırlar diliyorum.’ Olayspor __________________