Yazıcı’nın ailesi taziyeleri kabul ediyor
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yazıcı’nın ailesi taziyeleri kabul ediyor
-
05-10-2019, 00:19:46Bursaspor Kulubu Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatının ardından bugun ailesi Bursa’nın Mudanya ilcesi Goynuklu Koyu Bursa Konakları’nda taziyeleri kabul etti. Sabah erken saatlerden itibaren Başkan İbrahim Yazıcı’nın arkadaşları, sevenleri, spor, siyaset ve iş dunyasının onde gelen isimleri taziye icin eve geldi. Ziyaretciler arasında Beşiktaş Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Levent Erdoğan, Bursaspor yonetim kurulu uyeleri, Sifaş Genel Muduru Mustafa Cağlar’da vardı. SERKAN YAZICI: ’EN SEVDİĞİ ARKADAŞLARIYDINIZ’ İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan Yazıcı, yeşil beyazlı yonetimi yolcu ederken, "Siz babamın en sevdiği arkadaşlarıydınız" diyerek hepsine tek tek sarıldı. BURSASPOR İKİNCİ BAŞKANI RECEP BOLUKBAŞI: ’MEKANI CENNET OLSUN Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bolukbaşı taziye ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bolukbaşı şunları soyledi: "Maalesef gecirdiğimiz uzucu olay var. Ailesini ziyarete geldik. Bizim de icimiz kan ağlıyor. Oncelikle ağabeyine gittik. Burada da taziyelerimizi sunduk. Yarın buyuk başkanımızın torenini yapacağız. Bununla ilgili de bilgi verdik. Ne yapsak azdır. Başkanımızı geri getirmeyecek ama ailenin acısını alabilmek adına boyle bir ziyarette bulunmayı yonetim kurulu olarak duşunduk. Tekrar uzuntulerimizi dile getirdik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." Olay __________________