PTT 1. Lig'de bu sezon gosterdiği performansla dikkati ceken Ankaragucu'nun golcusu Timur Ozgoz, yurt ici ve dışından bircok kulubun transfer listesine girdi Tarihinin en kotu donemini gecirerek ligden duşen Ankaragucu'nde bu sezon 13 gol ve 9 asistlik performans sergileyen Timur Ozgoz, futbol kamuoyunun dikkatini cekmeyi başardı. Sarı-lacivertli kuluple bu ay sonu sozleşmesi sona erecek Almanya doğumlu gurbetci Ozgoz'e yurt ici ve dışından cok sayıda takım talip oldu. Transfer tekliflerini değerlendiren Ozgoz, cok sayıda teklif nedeniyle kafasının oldukca karışık olduğunu soyledi. Ozgoz, takımının ligde oynadığı son mac olan Denizlispor karşılaşmasında gorduğu kırmızı kart nedeniyle sezonu erken kapatmak zorunda kaldığını belirterek, "Sezonun yorgunluğunu atmak ve ailemle hasret gidermek icin Almanya'ya gidiyorum. Bu sure zarfında da gelecek sezonla ilgili kararımı vereceğim" dedi. Cok sevdiği Ankaragucu ile sozleşmesinin sona erdiğine dikkati ceken genc futbolcu, "Sezon boyunca gosterdiğim performans nedeniyle cok sayıda teklif gelmişti. Bunların hicbirine kulak asmadan sadece sarı-lacivretli formaya layık olmak icin cabaladım. Sezon bitince de geleceğimi duşunmek adına bir karar vereceğim" diye konuştu. Ozgoz, menajeri aracılığıyla Almanya'dan Bochum, Paderborn 07 ve Ingolstadt, Spor Toto Super Lig'in yeni takımı Kayseri Erciyesspor ile Sivasspor, Medical Park Antalyaspor, İstanbul Buyukşehir Belediyespor ve Kardemir Karabukspor, PTT 1. Lig'den Gaziantep Buyukşehir Belediye, Goztepe, Adana Demirspor, Boluspor, Denizlispor, 1461 Trabzon ve Manisaspor'dan teklifler geldiğini vurgulayarak, şunları soyledi: "Ankaragucu forması giydiğim icin cok gururluyum. Sarı-lacivertli kulup, her zaman kariyerimde ozel yerini koruyacak. Sozleşmemin bitmesinin ardından ben de geleceğimi duşunmek zorundayım. Sezonun yorgunluğunu atmak ve ailemle hasret gidermek icin Almanya'ya gidiyorum. Bu sure zarfında da gelecek sezonla ilgili kararımı vereceğim." KAPLAN'IN GORUŞLERİ Ankaragucu Teknik Direktoru Mustafa Kaplan ise Timur'un cok yetenekli bir futbolcu olduğunun altını cizerek, "Timur, hem futbolculuğu hem de adamlığıyla ornek bir futbolcu. Super Lig dahil her takımda rahatlıkla oynar" dedi. Turk futbolunun Timur tarzında futbolculara ihtiyacı olduğunu kaydeden Kaplan, şu ifadeleri kullandı: "Timur, futbol bilgisinin, oyun anlayışının, top tekniğinin ve gol vuruşu becerisinin yanı sıra iki ayağını da iyi kullanmasıyla one cıkan tarzda bir futbolcu. Bu kadar teklif alması normal cunku Timur, bir takımın ozellikle hucum organizasyonları icin aranan tum ozelliklere sahip. Oynadığı her takımda fark yaratır. Acıkcası ben calıştırdığım her takımda onu kadromda gormek isterim." Kaynak __________________