’Tempolu calışıyoruz’
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Tempolu calışıyoruz’
-
05-10-2019, 00:17:38Takımımızın yetenekli orta saha oyuncularında Murat Yıldırım, Bursaspor TV’ye verdiği roportajda Seefeld kampını değerlendirdi. HERŞEY COK GUZEL Seefeld’in futbol takımları icin cok guzel bir calışma ortamı olduğunu belirten Murat, “Bu kadar guzel bir yerde daha once kamp yapmamıştım. Kamp cok iyi geciyor. Cok guzel bir doğası olan bolgede calışıyoruz. Sıkıcı bir ortam yok. İdmanların ardından takım arkadaşlarımız ile sohbet ediyoruz. Guzel bir kamp donemi yaşıyoruz. Otelin yemeklerinden korkuyorduk ama yemeklerde gercekten cok guzel. Antrenmanlarımız cok mucadeleci ve tempolu geciyor Surekli antrenman yapıyoruz ama Hocamız her şeyi dengeliyor. İnşallah sakatlık olmadan sezona gireriz” dedi. GENCLER COK KİŞİLİKLİ Takımda yer alan genc futbolcuların ozellikle kişiliklerini cok beğendiğini belirten Yıldırım, “Genc arkadaşlarımız ile birlikte calışıyoruz. Onlarla surekli konuşuyoruz. Sağ olsunlar ağabeylerini kırmıyorlar. Hepsi kişilik olarak cok sakinler. Onlar icinde onemli bir deneyim” dedi. REKABET ONEMLİ Orta sahanın ortasında rekabetin olacağını ve bu rekabetti forma kim hak ederse o futbolcunun giyeceğini belirten Murat Yıldırım sozlerini şoyle surdurdu, “Gectiğimiz sezon takımda Edu vardı. Bu sezon Yasin ve Şamil arkadaşlarımız aramıza katıldı. Takımda rekabet olması onemli. Formayı hak eden giysin diyorum. Yeter ki dostluk icerisinde bir rekabet olsun ve takıma hangimiz faydalıysa o oynasın” dedi. TAİWO ONEMLİ FUTBOLCU Yeni transferimiz Taiwo’nun cok onemli bir sol bek oyuncusu olduğunu hatırlatan Murat, “ İyi bir sol bekin, boyle onemli bir futbolcunun Bursaspor’a gelmesi bizi de mutlu ediyor. Daha oncede soylemiştim aramıza iyi yabancılar gelsin ki bizlerde kendisinden bir şeyler oğrenelim. Bursaspor’un da hata yapma şansı yok. Cunku yabancı statusu 6 ile sınırlandırıldı. İnşallah kendisi başarılı olur. YABANCI SINIRLAMASI TFF’nin almış olduğu yabancı sınırlamasının Turk futbolcular acısından sevindirici olduğunu vurgulayan Murat, “Karar cıktığı icin mutluyuz. Biz Turk futbolcular icin boylesi daha iyi. Sonucta bizler daha cok şans bulacağız. Ulkemize sıradan yabancı gelecekse hic gelmezse daha iyi olur. Sırasını bekleyen o kadar cok genc arkadaşımız var. Yaşanacak olumsuz bir sakatlıkta genclerimize de şans doğacak. Onlar icin de cok iyi bir karar olduğunu duşunuyorum” dedi. Ş.LİGİ HEYECANLADIRIYOR Henuz kesin olmasa da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmasının kendisini olduğu gibi her futbolcuyu heyecanlandırdığını belirten Murat, “Şampiyon Ligi beni heyecanlandırıyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak her futbolcunun hayalidir. Eğer nasipse biz de orada oynayacağız. Guzel maclar cıkacağımıza inanıyorum” dedi. BİZİ DESTEKLEYİN Son olarak bu sezon tribunleri dolduracak olan taraftarlarımıza seslenen Murat, “Taraftarlarımız ne olursa olsun bizi desteklesinler. Biz burada cok iyi calışıyoruz. Guzel bir sezonun bizi beklediğini duşunuyorum. Aramıza katılacak olan yeni transferlerimiz ile cok daha guclu bir takım olacağız. Sezonda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Kaynak: Bursaspor.org __________________