’Kim iyiyse formayı o giyer’
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Kim iyiyse formayı o giyer’
-
05-10-2019, 00:17:04Takım icinde kıyasıya bir yarış olduğunu belirten tecrubeli isimler ’Herkes formayı kapmak icin calışıyor. Bundan kazanclı cıkacak olan Bursaspor’dur’ dedi. Bursaspor’un Orduspor’dan renklerine bağladığı Şamil Cinaz ve orta sahanın tecrubeli ismi Musa Cağıran, Avusturya kampında Olay Spor’a carpıcı acıklamalar yaptı. Sessiz sedasız yeşil beyazlı renklere kazandırılan Şamil, başarılı olmak icin geldiğini ifade ederek “Bursaspor’a cabuk alıştım. Buyuk bir kulube geldiğimin farkındayım. İyi bir tempoda calışıyoruz. Burada guzel karşılandım. Isınma donemini cabuk atlattığımı soyleyebilirim” diye konuştu. ’MUTHİŞ REKABET’ Asil mevkisinin orta alan olduğunu da belirten tecrubeli futbolcu “On liberoda oynuyorum. Ancak hocamız stoperde de gorev veriyor. Biz nerede şans verilirse elimizden gelenin en iyisini yaparız. Takımdaki rekabet ust duzeyde. Orta alanda bircok isim var. Musa da bunlardan bir tanesi. Kim iyiyse formayı o giyer. Herkes cok calışıyor. Formayı kapmak kolay değil. Bu yarıştan kazanclı cıkacak olan Bursaspor’dur“ dedi. ’7-8 KİLO VERDİM’ Orta alanın tecrubeli isimlerden Musa Cağıran ise bu sezon daha iddialı olduğunu soyledi. Yaz doneminde kendine iyi baktığını ifade eden Musa “Benim acımdan bu sene farklı olacak. Yediklerime ictiklerime dikkat ettim.7-8 kilo verdim. Kendim icin yaptım bunu. Bursaspor’a faydalı olmak istiyorum. Eleştiriler alıyorum. Her şeyin farkındayım. Daha iyi olmak icin calışmaktan vazgecmeyeceğim” şeklide konuştu. ’HEDEFLER COK BUYUK’ Bu sezon 3 kulvarda yarışacaklarını da vurgulayan Musa şoyle konuştu: “Hedefler buyuk. Biz Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyoruz. İnşallah gruplara kalırız. Tum takım şuan bunun heyecanını yaşıyor. 3 mac cezalıyım. Benim icin kotu oldu. Koridorda hakemle diyaloglar vardı. Ben bir şey yapmadım ama hakem karıştırdı herhalde. Yapsam ‘yaptım’ derim. İtiraz ettik ama hakem raporuna yazmış. Yapacak birşey yok.” ’TARAFTAR BİR HARİKA’ Şamil Cinaz, roportajımız esnasında Bursaspor’a yabancı olmadığını da soyledi. Ailesinin Bursa’da yaşadığını belirten tecrubeli krampon “Ben Almanya’da doğdum ancak ailem Bursa’da. Bursa’ya her zaman gelip gidiyordum. Camiayı taraftarı cok iyi biliyorum. Biz takım olarak kendimize guveniyoruz. Kaliteli bir ekibimiz var. Taraftarın desteğiyle birlikte guzel başarıları kazanacağız’ diye konuştu. ’DERDİ COK BUYUK’ Musa Cağıran, Bursaspor’da kendisini gosterememenin sıkıntısını yaşadığını belirtti. ’Ofansif yonu guclu olan bir futbolcuyum’ diyen Musa “Ben ofansif yonumle bir yere geldim, transfer yaptım. Bursaspor’da defansif yonum on planda. Bursaspor’da bir Batalla ve Belluschi gerceği var. Bu durum boyle olduğu zaman diğer isimlerin defansif oynaması gerekiyor. Mecburen yan top yapıyorsunuz, defansa yardım ediyorsunuz. Bu durum benim hoşuma gitmiyor, belki taraftarın da hoşuna gitmiyor. Bende ofansif oynamayı isterim ama verilen gorev neyse onu yapmaya calışıyoruz’ ifadelerini kullandı. Olayspor __________________