’Cok gerginim cok’
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Cok gerginim cok’
-
05-10-2019, 00:16:27Hikmet Karaman, transferde yaşadığı sıkıntıları OLAY Spor’a anlattı OLAY Medya Spor Muduru Orhan Guney’in sorularını yanıtlayan Hikmet Karaman, transfer gec kalmalarının sıkıntısını yaşadıklarını soyledi. Başkan Erkan Korustan’la konuyu goruştuğunu belirten Karaman “Başkanımıza ‘hayırlı haberlerinizi bekliyorum’ dedim. Calışmalarımız iyi gidiyor. Dortmund macında ne durumda olduğumuzu goreceğiz. Bu karşılaşma bize bilgi verecek“ dedi. ’BIKTIM ARTIK’ ‘Herkesin gozu transferde’ diyerek sozlerini surduren deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı: “Makas gittikce daralıyor. İnşallah bu hafta sonuna biter. Hem yonetim rahatlar, hem de biz. Yeni gelen Taiwo’nun henuz hazır olmadığını gorduk. Konuşmalarımız kendisiyle devam ediyor. Diğer arkadaşlarla yaptığımız calışmaların karşılığını goreceğiz. Benim sorumluluğum bu. Herkesi gozu doğal olarak transferde. Merakla isimler bekleniyor. Kolay olmuyor bu işler. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Bıktım artık.” ’BİZİM MODELİMİZ BU’ “Gerginim; neden gergin olmayayım?. Nihayetinde bu işe baş koyduk. Bu gerginlik yonetimle teknik heyet arasında bir cekişli gerginliği değil. Boyle duşunen varsa bu sacmalık. Bu Turkiye’nin modeli. Biz boyleyiz. Taraftarımız kızıyor; sesleri yukseliyor ama bizim ulkemiz bu. Bir turlu Avrupa soz sahibi olamıyoruz. İşte nedenler. Ulkenin gercekleri bunlar. Yonetime sallamam lazım, yarında onlarda bana mı sallasın. Ben gercekciyim. Sorunlar ortada.“ ’İSİMLERİ SONRA ACIKLAYACAĞIM’ Yonetim kurulunun transferde oldukca titiz davrandığını da belirten Karaman “Başkanımız zorluklardan bahsetti. Biz de bunları biliyoruz. Cok titiz hareket ediyor yonetim kurulumuz. Onlarda isyan ediyor. Futbolcuya talip oluyorsun bin defa sorun cıkıyor. Amcası cıkıyor, dayısı cıkıyor. Zorluklar oldukca fazla“ dedi. Eren Derdiyok ve Hasan Kabze isimlerini de değerlendiren Karaman “İsimler icin şimdi konuşmayacağım. İşlemler bitsin ondan sonra acıklama yapacağım” ifadelerini kullandı. Olayspor __________________