Yeşil Beyazlı taraftarın sevgilisi genc kaptan Serdar Aziz, yeni sezonla ilgili flaş acıklamalar yaptı: “Bursaspor zirveden inmez. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak icin savaşacağız ve adımızı tum dunyaya duyuracağız. Bursaspor’un genc kaptanı Serdar Aziz, bu sezon hedeflerinin Avrupa’da başarı olduğunu soyledi. Yeşil Beyazlı takımda cok mutlu olduğunu belirten Serdar, tempolu bir kamp donemi gecirdiklerini ve her şeyin iyi gittiğini dile getirdi. Takım olarak hedeflerinin yuksek olduğunu belirten genc futbolcu, “Yine liderlik ve Avrupa icin mucadele edeceğiz. Bu kez Avrupa’da da başarı icin savaşacağız. Kendi acımdan baktığım zaman ise her zaman performansımın ustune koymak istiyorum. Bahane uretmek istemiyorum ama gecen sene iyi bir sezon gecirmedim. Hem sakatlık hem de zihinsel olarak. Bu senenin benim acımdan iyi gecmesi lazım. Benden beklenti yuksek. Buna cevap vermem lazım” dedi. ONLARI COK SEVİYORUM Taraftarların kendisini sevmesinden dolayı cok mutlu olduğunu dile getiren Serdar Aziz, şunları soyledi: “Bursalı olmam ve iyi performans gostermem beni onların sevgilisi yaptı. Bu şansı herkes yakalayamıyor. Bursaspor’da Bursalı futbolcu cok oynadı ama bu kadar sevilmedi. Ben bunun kıymetini biliyorum. Her futbolcu gibi benim de inişli cıkışlı donemlerim olabilir. Bu konuda en cok ben uzuntu duyuyorum. Ancak taraftarımız icin elimden geleni yapmaya calışıyorum. Onlar beni ben de onları seviyorum. En genc kaptan ben oldum. Bunun da yukunu taşıyor, onemini biliyorum. Kaptanlığı taşımak kolay değil. Omer ağabey bunu yıllarca yaptı ve kolay olmadı. Ben kaptanlığın karşılığını vermek istiyorum. En iyisini yapmak amacındayım”. BİZİ ONLARDAN AYIRAN TARAFTARIMIZ Ligde ve Avrupa’da işlerinin kolay olmadığını ancak kendilerinin buyuk bir takım olduğunu soyleyen Serdar Aziz, “Butun takımlar cok iyi transfer yapıyor. Lig kızışıyor. Artık her takım birbirine denk hale geldi. Bizi diğerlerinden ayıran, taraftarımız. Onun avantajını yaşıyoruz. Oyuncu kalitesine baktığımız zaman da Turkiye’nin en iyilerine sahip bir kulubuz. Ligi kolay gecmeyecek ama hedefimiz her zamanki gibi yine zirve olacak. Bizim icin bunu soylemek alışkanlık oldu. Biz buraları hak ediyoruz. İyi de arkadaşlığımız var. Avrupa’da da oynayacağız. İnşallah iyi bir on eleme macı oynamayı ve gruplara kalmayı istiyoruz. Bu sene başarı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Hakemler kendilerini biraz geliştirmeli Hakemlerle ilgili de konuşan Serdar, “Ben sert bir oyuncu olduğum icin hakemler cok duduk calıyor. Ancak onlar da hata yapabiliyor. Ustlerinde buyuk baskı kuruluyor. Ben de sinirleniyorum. Mac sonlarında eleştiriyorum onları. Turkiye’ye cok yıldız oyuncular geliyor ve ligimiz oldukca kaliteli bir hal aldı. Hakemlerimiz hata yapabilir ama bence biraz daha iyi olmaları ve kendilerini geliştirmeleri gerekiyor” dedi. Kim gelirse gelsin her şey Bursaspor icin… İbrahim Ozturk ile birlikte takımda iki stoper olduklarını soyleyen Serdar Aziz, “Genclerimiz de var. Onlar da zorlayacak. Belki bir tane de yabancı gelebilir. Biz Bursaspor icin mucadele ediyoruz. Gelen de oyle yapacak. İbrahim ağabey ile ben takım aşkı icin mucadele ediyoruz. Kendisiyle arkadaş gibi olduk. Benden buyuk olmasına rağmen ona ‘İbo’ diyorum. Yanımıza illaki arkadaşımız gelecek. Her şey Bursaspor’un başarısı icin” dedi. Soz verdim arkasında duracağım Galatasaray’ın kendisini istediğini belirten genc kaptan, “Uzun suredir beni istiyorlar. Her zaman ben bunu soyledim. Bu yaz donemi yine adım cıktı. Sonrasında sozleşmemi uzattım. Ben Bursaspor’a bir soz verdim ve arkasında duracağım. Yalancı bir insan değilim. Ben şehrin, kulubun ve sozlerimin arkasındayım. Onlar da benim arkamda olursa bu ikili ilişkimiz omur boyu surer” şeklinde konuştu. Tuylerim diken diken oluyor Kazanılan macların sonunda Yeşil Beyazlı taraftara uclu cektirmekten buyuk zevk duyduğunu belirten Serdar, “Macı kazandığımız gibi aklıma uclu geliyor. Taraftar ne zaman cağıracak diye bekliyorum. Tuylerim diken diken oluyor. Babamla birlikte o statta bircok mac izledim. Şimdi o taraftara uclu cektirmek cok muthiş bir şey. Babam da o tribunde şimdi beni izliyor. Ailece gurur duyuyoruz. Uclu cektirmek benim icin bircok şeyden daha onemli” ifadelerini kullandı. Herkes benim yanımda Milli takıma gitmekten gurur duyduğu belirten Serdar Aziz yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Takımımızda tek milli takıma giden benim. Yaşım genc ve bununla gurur duyuyorum. Keşke birkac arkadaşımızla birlikte gitsek. Ama şu an sadece bana nasip oluyor. Yaşım genc. Milli takımda henuz forma giyemedim. Hikmet hocamla da goruştum. İyi bir oyuncu olduğumu, ust duzey kuluplerde oynayabileceğimi soyluyor. Bunu sadece hocamız değil, arkadaşlarım ve daha onceki hocam da soyledi. Farklı ozelliklere sahip olduğumu soyluyorlar. Ben de bunun farkındayım. Herkesin desteğini alıyorum. Basına ve taraftarımıza da teşekkur ediyorum. Hepiniz arkamdasınız. Bu gucle, cıkıp sahada mucadele etmek istiyorum”. Kaynak: Bursa Hakimiyet __________________