’Gerekli dersleri cıkaracağız’
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Gerekli dersleri cıkaracağız’
-
05-10-2019, 00:15:44Dortmund karşısında basit goller yediklerini belirten deneyimli teknik adam ’Hem memnun olduğumuz hem eleştirdiğimiz bir 90 dakika yaşadık. 4 hazır oyuncu transfer edersek guzel bir takım ortaya cıkarırız’ dedi. Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, alınan 4-1 yenilgiden gerekli dersleri cıkaracaklarını soyledi. ’Skor iyi bir skor değil’ diyen Hikmet Hoca ’Genele bakarsak hem oyuncu potansiyeli, hem eksiklerimizi gorme hem de aramıza katılan isimleri gorme şansı bulduk. İlk 45 dakikadan memnun olduğumuz durumlar var. Cok basit goller yedik. Orada kendimizi eleştiriyoruz. Ama itici bir mac oldu. Bu mac ne yapmamız gerektiğini gosterdi. Onemli rakiplere karşı oynayıp durumu gormek istiyoruz. Nerede olduğumuzu doğru bir şekilde gorme amacındayız’ diye konuştu. ’İLK DEFA OYNADIK’ Oyuncularıyla mac sonrası goruşme yaptığını da belirten deneyimli teknik adam şoyle konuştu: ’Resmi maclarda hep boyle takımlara karşı oynamayacağız. Futbolun basit bir oyun olduğunu gorduk tekrar. Daha onceki maclarda gencleri gorduk. İlk defa as kadroyu oynadık. İlk 45 dakika oynayan takımın ustune hamle yapmak lazım. Zaten 3 tane oyuncu eksik. Taiwo hazır değil. 4 hazır oyuncu girerse guzel bir takım ortaya cıkar. Hem memnun olduğumuz hem eleştirdiğimiz bir 90 dakika yaşadık.’ ’BURSASPOR İYİ TAKIM’ Borussia Dortmund’un yıldız ismi İlkay Gundoğan, Bursaspor’un iyi bir takım olduğunu ve son yıllardaki başarılarının onemli olduğunu kaydetti. 4-1 sona eren mac sonrası acıklamalarda bulunan İlkay şunları soyledi: ’İyi bir mac oldu. Bursaspor guclu bir rakip. 4-1’lik skor bizim icin guzel. Kamp donemimiz cok ağır geciyor. Ben Balıkesirliyim. Bursaspor’u iyi takip ediyorum. Son yılların en istikrarılı takımı. Başarılar diliyorum’ Olayspor __________________