Spor Toto Super Lig’in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahce’yi mağlup eden Bursaspor, 1 gunluk iznin ardından bugun akşam saatlerinde Ozluce Tesisleri’nde toplandı. Antrenman oncesi tesislerde yonetim kurulu, yeşil-beyazlı futbolcular, kulup personeli ve basın mensupları bayramlaşma toreninde bir araya geldi. Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, “Kurban Bayramının Bursa’ya, Turkiye’ye ve tum Muslumanlara hayırlı olmasını diliyorum. Bayram oncesi guzel bir galibiyetle burada buluştuğumuz icin şukurler olsun, şanslıyız da biraz. Biz yonetim kurulumuz ile birlikte yola cıkarken, bir yol haritası belirlemiştik. Hem mali acıdan kulubu duzluğe cıkarmak, hem de kulubun yapısını beraber hareket edebilen, kendine yakın oyunculardan ve birlikte bir şey ortaya koyacak oyunculardan oluşturmaya calıştık. Bizi anlayan, bizi bilen oyunculardan oluşturmaya calıştık. Kamp donemini cok iyi gecirdik. Gercekten iyi bir takım olduk ama biz her zaman dile getirdik. Zaman zaman maclarımızı kaybedeceğiz. Yaptığımız iş futbol. Bugun Fenerbahce’yi yendik, hepimiz rahat oturuyoruz ama yarın hic ummadığımız bir takıma karşı da mağlup olabiliriz. Futbolun guzelliği de buradan geliyor. Onemli olan da cizgiden sapmadan yolumuza devam edebiliyor muyuz? Mağlubiyetlerden sonra birbirimize sarılıp, ayağa kaldırıp tekrar o mucadeleye girebiliyor muyuz? Biz bunları yaparsak başarılı olabiliriz. Bugun galibiz, hepimiz iyi, herkes birbirine guluyor ama onemli olan kaybettikten sonra ne kadar kenetlenebiliyoruz. Eğer biz o gunlerde kenetlenebiliyorsak, onumuzde hicbir şey durmaz. O yuzden biz bir proje uzerinde calışıyoruz. Hedefimiz sadece macı kurtarmak değil, biz uzun soluklu bir yol cizdik kendimize, inşallah bu yolda da Bursaspor’u geleceğe iyi bir şekilde hazırlamak istiyoruz. Bunda da başarılı olacağız. Ne mağlubiyetlerimiz ne de yaşadığımız kotu şeyler bizi bu yoldan ceviremeyecek. Bunu da hep birlikte yapacağız. Hepimizin ayrı ayrı gucleri olabilir ama oyuncularıma hep soylerim; sahaya cıktığınız zaman guclerinizi birleştirebilirseniz hicbir guc karşınızda duramaz. Eğer biz de Bursa’nın dinamiklerini bir araya getirebilirsek, guclerimizi birleştirebilirsek bizim karşımızda hicbir şey duramaz. Bizi destekleyen desteklemeyen herkese teşekkur ediyorum” diye konuştu. Bursasporluyuz.org