Bahsettiğim uc isim Fenerbahce macının tam olarak ozeti… Biri dediğini yaptı (Hamzaoğlu), biri bekleneni yaptı (Behich), biri de şov yaptı (Batalla) Birileri de ‘hani bana hani bana’ dedi ama ustundeki formaya bakınca boynunu eğip soyunma odasına gitti. Aziz Yıldırım’a gelecek olursak! ERROR...! Sadece futboldan bahsettiğim koşe yazısı dahi Aziz Yıldırım yazınca hata veriyor. O halde biz yine futbola donelim. Hamza Hamzaoğlu 4’uncu haftayı goremez diyenler, pozitiflikten cok negatiflikten beslenenlere iyi cevap oldu. Bursaspor pazar gecesi yenile de bilirdi. Camiada anlayamadığım bircok mikser gorevi yapan insan var. Bunu neden yapıyorlar bilmiyorum. İlgi cekmek isteyenler de cabası. Bizim sektorde de cok var. Takımın yenilmesinden nemalanan, istifalardan hoşnut olup, “Bak ben demedim mi?” demek icin heyecanlanan insanları gorebilirsiniz. Sosyal medyada 10-15 yaş ortalamasındaki cocukların yorumlarını okuyup, halter kaldırma edaları ile klavyenin başına gecenler de coğunlukta… İstanbul’dan donuşte Bursasporlu bir taraftarla konuştum. “Millet yazıp ciziyor abi. Biz cezalı olmamıza rağmen İstanbul’a gidiyoruz, stada giremesek de otobusu alkışlıyoruz o bize yetiyor” diyor. Haftalardır yazıyorum gercek Bursasporlu ne bedava bilet ister, ne bahanelerle stada gelmemezlik yapar ne de hocasının, futbolcusunun, başkanının kotu olmasını ister. Gunu birlikte değil, omurluk sevenler, bayramınız mubarek olsun… Barış Yalım
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hamzaoğlu, Behich, Batalla