TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kurban Bayramı dolayısıyla program duzenledi.
Nurettin Soykan Tesisleri'nde gercekleştirilen torende yonetim, teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Yeni Malatyaspor Kulubu Başkanı Adil Gevrek, bayramlaşma toreni sonrası Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı acıklamada, Malatyalıların ve tum İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Gevrek, TFF 1. Ligde 3 hafta sonunda lider durumda bulunduklarını belirterek, camiaya ve taraftarlara cifte bayram yaşattıkları icin mutlu olduklarını soyledi. Denizlispor karşılaşmasında takımın iyi mucadele ettiğini anlatan Gevrek, 7 puanla lider olduklarını ancak Denizlispor macında kaybedilen 2 puan icin uzulduklerini ifade etti. Hafta sonu sahalarında Buyukşehir Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Gevrek, "Buyekşehir Gaziantepspor macında taraftarımız onunde 3 puanı alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Bazen buyuk butcelerle transfer yapılsa da başarılı olunamıyor. Onemli olan nokta transferler yapılmasıdır. Bu sezon iyi transferler yaptık. Gecen sezondan iskeleti bozmadık. Takım iyi bir uyum sağladı ama ben inanıyorum ki daha da iyi olacaklar." diye konuştu. TFF 1. Lig maclarının yayınlanmamasını da değerlendiren Gevrek, "Mac yayınıyla ilgili konu onumuzdeki gunlerde netlik kazanacak. Ligde 18 takım var ve bu takımların 16'sı şehir takımları. O nedenle mac yayınlarına ticari bakılmaması gerekiyor. Sadece Turkiye değil, Avrupa’nın farklı yerlerinde de bu lig takip ediliyor. Macların yayınlanmaması konusunda sıkıntılar yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Yeni Malatyaspor Kulubu İkinci Başkanı Aykut Kucuk ise liderlik nedeniyle mutlu olduklarını anlatarak, nokta transferler yaptıklarını ve daha başarılı olmak istediklerini kaydetti. Ajansspor __________________
"Macların yayınlanmaması konusunda..."
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Macların yayınlanmaması konusunda..."