Bursaspor'un tecrubeli orta saha oyuncularından Bilal Kısa sabah antrenmanı oncesi basın toplantısında acıklamalarda bulundu. Bilal Kısa performasnı ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunurken tribunun olumus yonde olan tepkilerinden etkilendiğini ifade etti. Bilal acıklamasında " 10 haftalık periyoda baktığımız zaman gayet guzel bir seri yakaladık. Puan olarak da iyi bir yerdeyiz. Belki de sezon başında bu performansımız tahmin edilmiyordu. Kamp doneminde iyi bir arkadaşlık yakaladık. Sezona iyi bir başlangıc yaptık. Evimizde Başakşehir’e yenildik. Ancak sonrasında oyun anlamında olmasa dahi mucadele anlamında iyi işler yaptığımızı duşunuyorum. Konyaspor ve Alanyaspor ile Karabukspor maclarında oyun anlamında iyi performans sergilediğimiz duşunuyorum. Sezonun ilk yarısının bitmesine altı hafta kaldı. Bu hafta milli takım arasının ardından Akhisarspor macını kazanarak bir seri yakalamak istiyoruz. Kalan haftaları iyi bitirip 3. Veya 4. bırakmamak istiyoruz." "Sezona Adana’da başladık. İyi bir galibiyet aldık. Ancak sonrasında benim icin biraz sıkıntılar oldu. Ben işime odaklanıyorum. Kafama takmak istemiyorum. Eğer duşunursem beni geri atacağını da biliyorum. Bunlardan ders cıkarmalıyım. Sonucta genc bir oyuncu değilim. Ders cıkarmam gerekiyor. Demek ki yeterli performans sergileyemedim. 20 dakika veya ilk 11 hocam ne kadar şans verirse değerlendirmek istiyorum." Bir gazetecinin “Tedirginlik yaşıyor musun?” sorusuna ise Bilal Kısa “İster istemez tabii ki bir tedirginlik yaşıyorum. Genc veya tecrubeli oyuncu da olsa fark etmez. Bu sıkıntıları yaşar. Bende bunları yaşadım ve atlatmaya calışıyorum” “Cok uzulduğum anlar oldu. Mukavelem devam ediyor. Tabii ne olacağı belli olmaz. Bazı taraftarlarımız bana destek oldu. Onlara cok teşekkur ediyorum. Buraya faydalı olmak zorundayım. Bizlere guvenen insanlar var. Mucadele etmeye devam edeceğim. Genc oyuncu değilim ve kendimi kanıtlamak gibi bir cabam da yok. Elimden gelen en iyisini yapmaya calışacağım.” Bursasporluyuz.org