Deniz Turuc'e transfer teklifi var mı? Başkan acıkladı... Kayserispor Başkanı Erol Bedir, A Spor'da yayınlanan programın canlı yayın konuğu olarak transfer donemi hakkında acıklamalarda bulundu. Deniz Turuc hakkındaki transfer iddialarını yalanlayan Erol Bedir, "Net cumle soyluyorum. Ne Galatasaray'ın ne de başka bir kulubun iki oyuncumuzla ilgili teklifi yok. Cıplak gerceği soyluyorum. Deniz'le ilgili bize yapılan teklif yok. Deniz'in oyle bir duşuncesi yok. Deniz Milli Takım oyuncusu, Deniz 3 buyuklere de yakışır, Avrupa'ya da yakışır." dedi. "Herhangi bir teklif almadık" Deniz Turuc'un diğer acıklamaları şu şekilde: Deniz'in maaşını sordular soyledim. Sozleşmesinde yazan serbest kalma maddesinin ucretini sordular. Bu kadar. Mensah'la ilgili hicbir şey gelmedi. Deniz Turuc icin de herhangi bir teklif almadık. Deniz'le biz mutluyuz, teklif gelmezse devam ederiz. Takımımızda sozleşmesi biten oyuncularımız gittiler. Pazartesi gunu inşallah bir transfer yapacağız. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________