Ulaş Zengin, ligi iyi yerde bitireceklerine inanıyor Super Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in yeni transferi Ulaş Zengin, bu sezon icin umutlu olduğunu ve ligi iyi yerde bitireceklerine inandığını belirtti. Ulaş Zengin, kulubun YouTube kanalına yaptığı acıklamada, transfer doneminin kendi adına oldukca yoğun gectiğini ifade etti. Bircok kuluple adının anıldığını aktaran 22 yaşındaki savunma oyuncusu, "Eski kulubumle yeni kulubumun başkanı arasında guzel bir iletişim sureci yurutuldu. Goruşmelerin ardından da buradayım. Aslında Gazişehir formasıyla heyecanlıyım. Cunku ilk defa Super Lig'de mucadele edeceğim." ifadelerini kullandı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubunde beklediğinden daha iyi bir ortam bulduğunu anlatan Ulaş Zengin, şunları kaydetti: "Burada elimden gelen cabayı gosterip kendimi Gazişehir taraftarına kanıtlamak istiyorum. Gaziantep buyuk bir camia ve ben de burada olduğum icin mutluyum. Şehri cok fazla gezme imkanım olmadı ama araştırdığım kadarıyla beklentilerimi karşılayacak bir şehir. Guzel bir birliktelik var. Aramıza katılacak arkadaşlar da olacak." Genc stoper, sezon hazırlıklarıyla ilgili, "Acıkcası cok fazla gelecek planı kuran biri değilim. Daha cok gunu yaşıyorum. Altay'dayken de boyleydi şimdi de boyle yapacağım. Zamanın neler gostereceğini hep birlikte goreceğiz ama burada iyi bir ortam ve calışma imkanı var. Bu sezon icin umutluyum. Ligi iyi yerde, guzel şekilde noktalayacağımızı duşunuyorum. Umarım ilk hafta galibiyet alıp taraftarımıza hediye ederiz." değerlendirmesinde bulundu. Taraftara destek cağrısında bulunan Ulaş Zengin, lig icerisinde zaman zaman sıkıntılı haftaların yaşanabileceğini ancak ligin uzun soluklu bir maraton olduğunun da unutulmadan her hafta taraftar desteği beklediklerini sozlerine ekledi. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________