Alanyaspor'dan iki transfer birden Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Alanyaspor'da iki imza birden geldi. Turuncu-Yeşilliler, Osmanlıspor'dan Musa Cağıran ve Braunschweig'den Onur Bulut'u renlerine bağladı. Torende konuşan Başkan Hasan Cavuşoğlu, yeni transferlerimizin takıma faydalı olacağına inandığını soyledi. Onur Bulut’un transferini daha once acıkladıklarını belirten Cavuşoğlu, “Kendisi bugune kadar Almanya’da top koşturuyordu. Alanya’da kendisi icin yeni bir kariyer olacak. Faydalı olacağına inanıyorum” dedi. Musa Cağıran transferinin ise gunlerdir konuşulduğunu dile getiren Cavuşoğlu, “Kendisi takımımıza katıldı ve bugun resmi sozleşmemizi yaptık. Bircok takım istemesine rağmen Alanyaspor’a gelmek icin mucadele etti. Bunun icin kendisine teşekkur ediyorum. İnşallah milli takıma kadar yukselen bir Musa izleyeceğiz” diye konuştu. Musa Cağıran ise, “Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkur ediyorum. İstediğim yerdeyim. Zor bir surec oldu ancak bu sureci en iyi şekilde atlattığımızı duşunuyorum. Boyle buyuk bir camiaya geldiğim icin cok mutluyum. Başkanımızın dediği gibi Alanyaspor formasını en iyi şekilde temsil eder ve milli takıma kadar yukselirim” dedi. Onur Bulut da Alanyaspor’a transfer olduğu icin cok mutlu olduğunu kaydederek “Takım arkadaşlarım bani cok sıcak karşıladı. İnşallah iyi bir sezon geciririz” diye konuştu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________