Hazırlık calışmalarına gecikmeli katılan kaptan El Saka, kaliteli oyunculardan yapılan takviyelerle iddialı bir takım olduklarını soyledi. Mısır Milli Takımı ile birlikte Afrika Kupası grup eleme macları icin 1. etap kampının ilk bolumune katılmayan El Saka, “Oynadığımız 2 mactan da beraberlikle ayrıldık. Afrika Kupası’nda işimiz oldukca zor ama iddiamızı sonuna kadar kovalayacağız. Bugun Konya’ya geldim. İcimde inanılmaz bir heyecan var. Şimdi tek duşuncem bir an once takımla birlikte calışmalara başlamak ve Konyaspor’un başarısı” dedi. Geride bıraktığımız sezonda yaşanan şanssızlıklar nedeniyle daha da ust duzeyde elde edilebilecek bir derecenin kaybedildiğini sozlerine ekleyen takım kaptanımız El Saka, “Ozeleştiri yapacak olursak, yeni kurulmuş ve genclerin fazlasıyla gorev aldığı bir takım gozuyle bakıldığında sezonu başarılı olarak tamamladığımız soylenebilir. Fakat bulunduğumuz yerden daha iyi bir sırada sezonu bitirme fırsatını değerlendiremediğimizde ortada olan bir gercek” şeklinde konuştu. İskeleti korunan kadroya yapılacak takviyelerle yeni sezonda iddialı bir takım olduklarının da altını cizen kaptanımız El Saka, “Yeni transferlerden Burak’ı yakından tanıyorum. Her yonuyle mukemmel bir insan. Futbolculuğundan soz etmeye gerek dahi gormuyorum. Diğer genc arkadaşlarımızın da takımın başarısı icin ellerinden gelen mucadeleyi vereceklerine yurekten inanıyorum. Başarıyı yakalamak duşuncesiyle yola cıkacağız ve kenetlenerek bunu başaracağız. Bu konuda takımımıza son derece guveniyorum” dedi. Anadolu Manşet __________________