2-2’nin rovanşında rakibi karşısında adeta yıkılan yeşil beyazlar, Oumarou, Vranjes ve Kaludjerovic’in gollerine engel olamayınca UEFA defterini kapattı. Bu sonucun izahını kimse yapamaz. Ne yonetim, ne teknik heyet, ne de futbolcular. Adını bile bircok kişinin ilk kez duyduğu bir ekip karşısında bir de deplasmanda attığın 2 golun avantajını kullanayıp, eleniyorsan olmaz arkadaş. Takım o kadar kotu ki elle tutulur bir yanı yok. Hikmet hoca transfer istedi; yonetim gec yaptı. Neden? İnce eleyip sık dokuduk. Guldurmeyin hakikaten. Gecen sezonki Avrupa tecrubesinden hic mi ders alınmadı… Bir Belluschi’nin gec gelmesi nelere mal olmuştu. CV değil, ruh oynuyor 34 hafta cabalıyorsun, gobeğin catlıyor tabloya bak. Transferi gec yaptı diye yonetim sorgulanır. Ancak bu takımın hali nedir Hikmet hoca? 3 pas bir arada yapılamıyorsa, bunun sorumlusu da teknik heyettir. Bursaspor’u ben bu kadar dağınık, bu kadar ne yaptığını bilmeyen durumda gormedim. 9. dakikada Oumarou koşe vuruşundan gelen topa kafa vuruyor, herkes seyrediyor. 29’da yine Oumarou kanattan gidiyor, bir kişi bile dur demiyor. Kanat oyuncusu arıyoruz. 7 numara Alıvodic’i herkes gordu. Ver Vojvodina’ya 300 bin Euro ‘Buyurun arkadaş sizin der’ Demek ki, sahada CV değil, ruh oynuyor. Canlı gozle izlendi mi bu isimler? Merak ettiğim konu şu… Kariyer kariyer diyoruz… Gecmişe bakılarak oyuncu alınacaksa bir milyon isim bulur herkes… Bursaspor’dan kim yeni gelenleri gecen sezon canlı gozle izledi?.. Teknik heyet mi, yonetim mi? Cıksın birisi acıklasın bunu. Hatalar hep aynı hatalar… Sadece transferler uzerinde durmak değil amacım. Takımın bu inanılmaz kotu goruntusudur problem. Beytullah SUAT / Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bayramı zehir ettiniz