’Faturayı bana kesemezsiniz!’
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Faturayı bana kesemezsiniz!’
-
04-10-2019, 23:58:03Hikmet Karaman, Avrupa’dan elenmenin tek sorumlusu olarak kendisinin gosterilmesine tepki gostererek, yaşadıklarını yapacağı basın toplantısıyla anlatacağını soyledi. Bursaspor’da gorevine son verilen Teknik Direktor Hikmet Karaman, yonetimin daha ilk gunden itibaren kendisine karşı olumsuz olduğunu soyledi. Avrupa’dan elenmenin faturasının kendisine kesilmesine uzulduğunu belirten Karaman, “Benim yaşadıklarımı herkes gordu. Benim istediğim oyuncular alınmadı, bunun ustune yapılan transferler benden gizlendi. Keşke, yonetim dun akşam benimle oturup konuşsaydı. Fikrimi alsaydı. Bende onların onunu acsaydım” dedi. ’TRANSFERİ GİZLEDİLER’ İki aydır yaşadıklarını bugun veya yarın yapacağı basın toplantısıyla anlatacağını ifade eden Hikmet Hoca, “Yoneticiler bana gelip acık acık –seninle zaten calışmayacağız- bile dediler. Biz buna rağmen elimizden gelen gayreti gosterdik. Bir teknik direktorden transfer gizlenmez. Son dakikada haberim oldu. Benim kimseye kırgınlığım yok. Ancak, belirttiğim gibi keşke benimle oturup, konuşulup bir karar alınsaydı. Hic cekinmeden soyluyorum, o an helalleşirdim. Bunu yapmadılar. Sonra da yenilginin faturasını bana kesiyorlar” diye konuştu. Olayspor __________________