[CENTER][CENTER][CENTER]İyi Forumlar arkadaşlar; Destan'da Aktif Cz'de oynayan 4HATRED Ekibindenim. Hem Oyuncu Hem de Al-sat işi ile uğraşıyorum. İtem ALIŞ ve SATIŞ'larda % 100 Guvence Sağlanır. Ziraat Bankası, AKBANK ve Oyun ici GOLD BAR ile işlem sağlıyorum. Oyun ici PM: 4ROCKNO TEL: 0530 942 1900 / Muslum ERDEM NOT: Bu numara'dan benimle telefonda goruşmeden item alış satış yapmayınız... SATILIK İTEM LİSTESİ WARRİOR İTEMLERİ +8 DARK KNİGHT SPEAR DRAKİ PENDANT STR A.S.D ( 9 STR 25 HEALT 12 ANTİ 1 HP REC)
+3 DUAL Ring Of Courage +3 Dual Mino Earring +3 String Of Skulls +1 Reb Warrior Krowaz Set. ASAS & OKCU İTEMLERİ PRİEST İTEMLERİ MAGE İTEMLERİ SATILAN İTEMLER; +20 REB. COLD HEART DAGGER (4WinneRR) DRAKİ PENDANT DEX A.A.A (4WinneRR) +7 Dark Knight Spear (DenizAlımSatım) +3 Mino Earring TEK (Tekkurian) +11 REB. ROGUE SHELL GAUNTLENTS (ANONİM) +3 LİGHT BELT OF LİFE (DuRNoVa) +11 REB. Warrior Shell Helmet (NewRocky35) +8 NO REB PRİEST KROWAZ BOT (Xinny) +7 NO REB. AZAGAİ (148AP) (BLouM) +7 NO REB WEAK DWARF BAAL (leTol) +11 REB. Warrior Shell Gauntlets (ImNewHerePanpaa) +7 NO REB CHAOS WİRİNOM (IKenJuUu) +7 NO REB GAB'S ADAMANT (IKenJuUu) +7 NO REB GAB'S ADAMANT (IDevirDaim) J.E.W.E.L. OF S.T.R (TONTONDEDE) +7 BUJU POLEARM (MammyBoooM)