Akhisar’a kaybeden Bursaspor, kupada işini mucizelere bıraktı Ricardo Vaz Te’nin coştuğu macta yine etkisiz bir futbol ortaya koyan yeşil beyazlılar, sahayı protestolar eşliğinde terk etti. Tepkilerin odağında ise Deniz Yılmaz, Del Valle ve Hamza Hamzaoğlu vardı. Başakşehir ve Genclerbirliği macı sonrası da tepkiler gorduk ancak dunku farklıydı. Bu kadar protestodan sonra Hamza Hamzaoğlu’nun Bursaspor’a fayda sağlayacağına inanmıyorum. Bugune kadar arkasında durduk, eksiklerine rağmen artıları gorduk fakat olmuyor. Camiayla, taraftarlar arasındaki bağlar tamamen koptu. Artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Daha kotu tabloların ortaya cıkmaması icin yapılması gereken bellidir. Takımın durumu icler acısı. Kimin ne oynadığı belli değil. Yedek Akhisar karşısında bu kadar caresiz kalınıyorsa, sozun bittiği yerdeyiz. İCRAAT YOK! Bu Ricardo Vaz Te, ilk macta 3 gol attı. Dun ise kariyerinde tavan yaptı. Nasıl bu oyuncuya onlem alınmaz, nasıl alanları daraltılmaz merak ediyorum. Teknik anlamda ciddi sıkıntılar vardı dun sahada. Kanatları yine gorduk işte. Stancu’yu aldık eyvallah da ona topu kim getirecek, kim ortaya yapacak sorması ayıp. Joshua John ve Del Valle insanı cıldırtmak icin ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. İstedikleri topları alıyorlar, boş alanları buluyorlar fakat icraat yok. KRALINI GETİRSEN HİKAYE İcraat olmadıktan sonra ne yapayım ben oyle o kanat oyuncusunu. Stancu’yu alıyorsan, onu besleyecek isimleri de almak zorundasın. Yoksa değil Stancu, kralını getirsen hikaye. Şamil ve Faty’in mac eksikliği dun Bursaspor’u ciddi bir şekilde etkiledi. Akhisar maden bulmuşcasına ozellikle Boban Jovic’in kanadından bindirdikce bindirdi. Muğdat Celik macın son dakikalarında dalga gecer gibi artistlik hareketler yaptı. Kahroldum o goruntuye. Bursaspor’u kendi sahasında bu duruma duşurmeye kimsenin hakkı yok. Yıllar once Ankara’da bir avuc Turk Telekom taraftarı ‘Bursaspor kumeye’ dediğin de aynı şekilde kahrolmuştum. Beytullah Suat / Olay
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Kralını getirsen hikaye!