Bursaspor'un takım kaptanı Pablo Martin Batalla Akhisar Belediyespor macının ardından acıklamalarda bulundu. Bursaspor’un takım kaptanı Pablo Martin Batalla mac sonu değerlendirmesinde “Bizim icin kotu bir mağlubiyet oldu. Biz bugun takım olarak cok kotu oynadık. Akhisar Belediyespor bundan iyi faydalandı ve galibiyetle donuyorlar. Benim hep soylediğim bir şey var. Bugunku performansımız ile alakalı değil ama en başından beri kupada gosterdiğimiz performans ile ilgili olarak memnun değiliz. Hem takım olarak hem de bireysel olarak kendi performansımızı tekrardan gozden gecirmeliyiz. Lig bizim icin daha farklı bir hikaye barındırıyor. Ligde son oynadığımız Trabzonspor macı haric kolay mac kaybetmedik. Ligdeki ilk yenilgimiz olan Başakşehir macından beri ilk mağlubiyetimizi aldık. Bu hafta Adanaspor macı var. Takım olarak tekrardan bir araya gelip takım olup bu macı kazanacağız.” MENTAL OLARAK GUCLU OLMALIYIZ “Bursaspor buyuk bir camia ve sevenleri cok olan bir kulup. Bunun iyi giden bir surecte avantajları olduğu gibi, kotu zamanlarda da sıkıntıları oluyor. Dolayısıyla herkesin mental olarak cok guclu olması gereken bir yer Bursaspor Kulubu ve stadyumda herkes istediği gibi ozgurce kendisini ifade edebilir. Ne iyi yonde nede kotu yonde kimseye kızma gibi bir durumum olamaz. Ben tekrardan takım olmamız gerektiğini duşunuyorum. Adanaspor macını guzel bir futbol ortaya koyarak kazanmalıyız.” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Batalla "Artık takım olmalıyız"