Teknik Direktorumuz Hamza Hamzaoğlu, antrenman oncesinde saha kenarında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Teknik Direktorumuz Hamza Hamzaoğlu, antrenman oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Kotu giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz” Bu sene kupada istedikleri gibi gidemediklerini ifade eden Hamzaoğlu, “Bunların sebeplerini saymaya kalksak cok şey var ama biz her iki kulvarda da gideriz diye sezon başında planlarımızı yapmıştık. İstemediğimiz ve bu kadar beklemediğimiz sakatlıklar bizi cok etkiledi. Bazı oyuncularımıza fazla yuk bindirmek zorunda kaldık. Bu dunku mağlubiyeti hafifletmez. 4-1’lik mağlubiyet olmaması gereken bir şeydi ama oyuncularımı hicbir şekilde suclayamam. Kotu giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz. Bu takımı biz yaptık ve calıştıran da biziz. Taraftarımızı da memnun edecek oyunu inşallah oynarız. Onların sitemlerini de bu sefer haklı goruyorum ama yine de oyuncularımıza bireysel olarak yapılan tepkiler beni uzuyor. Bize yapılabilir, sorumlusu biziz sonucta. Bunu biz kaldırabiliriz ama oyuncularımızı sahada kaybettiğimiz zaman sahadaki gucumuz azalıyor. Deniz’i biz Kubilay’ı kazanma adına kanatta oynatıyoruz. O fedakarlık yapıyor ve kendi bolgesinde oynamıyor. Kubilay’ı da kazandığımızı duşunuyorum” dedi. “Bugun, yarın 1-2 oyuncuyu bitirebiliriz” Transfer calışmaları hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, “Bugun, yarın 1-2 oyuncuyu kadromuza katabiliriz” diye konuştu. “Belki bizim yapımız buraya uymadı” ‘Ben taraftarlar icin buraya geldim’ diyen Hamzaoğlu, sozlerini şoyle surdurdu: “Muhteşem taraftarla burada şampiyonluklar, kupalar, Avrupa’da guzel başarılar yakalarız diye geldim. Bir kesimi ile uymadık. Belki bizim yapımız buraya uymadı. Ben onlardan rica ediyorum. Sezon sonuna kadar sabır gostersinler. Sezon sonu inşallah biz bu takımı soylediğimiz hedefte goreceğiz.” “Kimseyle goruşmedim” ‘Devre arasında teklif aldınız mı?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, “Teklifler oluyor ama bir an bile duşunmedim. Kimseyle de goruşmedim” dedi. Bursaspor.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hamzaoğlu "Belki yapımız buraya uymadı"