Bursaspor prensip anlaşmasına vardığı Bogdan Stancu ile 2.5 yıllık resmi sozleşme imzaladı. Ozluce Tesisleri’ndeki imza torenine Bursaspor Kulubu İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Bursaspor Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi ve Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Cem Ozturk katıldı. Stancu yaptığı acıklamada “Bursaspor’a geldiğim icin cok mutluyum. Bu kulup her zaman zirveyi hedefleyen bir kulup ve her zaman kupalar kazanmak icin oynuyor. Buraya gelmekle birlikte buyuk bir sorumluluğum var. Ancak bu sorumluluk benim uzerimde bir baskı yaratmayacak. Performansım ile bana duyulan guveni yerine boşa cıkartmayacağım. Bursa her zaman zor bir deplasman oldu. Hep iyi oyuncuları oldu. Burası biliyorum ki buyuk bir kulup ve bana duşen de bu formanın hakkını vermek. Biliyorum ki Bursa halkı takımlarını cok seviyor. İşler istenildiği gibi gitmediğinde de tepki olabiliyor. Bu belki baskı yaratabilir ancak ben bu donemi iyi atlatıp başarılı olacağımızı duşunuyorum.” dedi. Bursaspor Kulubu İkinci Başkanı Ali Ademoğlu ise “ Stancu transferinde bonservis bedeli olarak 750 bin Euro verdik. Kendisine yarım sezon icin 500 Bin, ilk yıl ve ikinci yıl icin 900 Bin Euro vereceğiz. Transfer yapıp gereksiz oyuncu kalabalığı yapmak istemiyoruz. Uc transfer yaptık. Bir iki isim daha transfer edebiliriz. Mesele transfer yapmak değil. Bursaspor’un ne kazanacağı onemlidir. Yuksel Colak ve Hamza hocamız gelişmeleri takip ediyor. Bursaspor’a en yararlı olacak isimleri kazandıracağız.” ifadelerini kullandı. Bursasporum.com