Medipol Başakşehir’in sozleşmesini uzattığı İrfan Can Kahveci, turuncu-lacivertli takımdaki hedeflerini gercekleştirdikten sonra yurt dışına transfer olmak istediğini soyledi. Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci'nin sozleşmesini 2024 yılına kadar uzattı. Turuncu-lacivertli kulubun sosyal medya hesabından soruları yanıtlayan İrfan Can, hedefinin Avrupa’da futbol oynamak olduğunu acıkladı. İstanbul ekibiyle sozleşmesini Mayıs 2024’e kadar uzattığı icin cok mutlu olduğunu aktaran İrfan, "Buradaki hedeflerim daha bitmedi. İnşallah buradaki hedefimi tamamlamak istiyorum. Sonraki hedefim yurt dışına transfer olmak. Oncelikle burada başarılı olmak istiyorum. Cunku bu kulup acıldığından beri cok ustune koyarak devam etti. Ben de buna katkı sağlamaya calıştım. Bu kulup sayesinde de milli takımda oynamaya başladım. İnşallah hedefim Avrupa Şampiyonası’nda başarılı şekilde ulkemi temsil etmek, sonrasında da yurt dışına transfer olup orada daha buyuk başarılara imza atmak." ifadelerini kullandı. Medipol Başakşehir’in uzerinde buyuk emeği bulunduğunun altını cizen İrfan Can, "Bu kulupte bir aile ortamı var. Burada muthiş şeyler yaşadım, inşallah bu sene de şampiyon olmak istiyorum. Cunku bu duyguyu yaşamak istiyorum. Sonrasında geleceğe yonelik hedeflerimi de gercekleştirmek istiyorum." şeklinde konuştu. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İrfan Can Kahveci: Hedefim yurt dışına transfer olmak