Super Lig'in 2'nci haftasında Alanyaspor sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Macın ardından acıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktoru Kemal Ozdeş “Rakibimizi aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Bizim icin uzucu bir gece oldu. Oyunun ilk bolumunde daha doğru topa sahip olan, daha doğru oynayan takımdık. İlk yarının ikinci bolumunde cıkarken kaybettiğimiz toplar, onde tutamadığımız toplar kalemize atak olarak donmeye başladı. Cunku on oyuncuları hızlı, becerikli oyuncular. Belki cıkarken doğru yerleşemediğimiz savunma pozisyonunda geriye duştuk ama gectiğimiz haftada olduğu gibi bireysel beceriyle hemen beraberliği yakaladık" dedi. Alanyaspor'un ilk yarının son bolumunde ataklarını arttırdığını belirten Ozdeş, şoyle devam etti: "Devre arası tekrar ilk yarının ilk bolumune donmek gerektiğini paylaştım oyuncularımla. Belki ikinci devreye daha iyi başlayan taraftık ama bu kez Alanya'nın etkin olmadığı dakikada bulduğu bir gol ve oyuncu değiştirmeyi duşunduğumuz bir andan 2-3 dakika sonra yediğimiz ikinci gol 3-1'e getirdi skoru. O dakikadan sonra 'oyunu tekrar dondurur muyuz' diye değişikliler yaptık. Koita'nın ayağında yaşadığı problemle oyun dışına cıkmasıyla Alanya takımı bilhassa ikinci yarı gollerin getirdiği coşkuyla daha istekli daha coşkuluydu. Bugun uretken olmamak, onde top tutamamak buna neden oldu diye duşunuyorum. Cunku on oyuncularım -bugun ligin ikinci haftası- ilk kez birlikte oynuyorlar. Ligin ilk haftalarında bu dalgalanmaları yaşamak cok doğal. Şimdi hemen başımızı kaldırıp onumuzdeki hafta kazanarak coşku duzeyimizi yukarı cıkarmak istiyoruz. Bunu gercekleştirebilecek gucte takımım var." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Kemal Ozdeş: Bizim icin uzucu bir gece oldu