SATIŞ LİSTESİ
+7 Undef Fulitol (Teklif) +3 İron Necklace (2800 TL) +3 Glass Belt (1250 TL) +2 Dual Legionnaire Band (750 TL) +7 Gab's Adamant (No Reb) (450 TL)
ALIŞ LİSTESİ
+7 %100 Upgrade Scrool Alındı (Havale) +7 Priest Krowaz Set (350 TL)
SATILAN İTEMLER +7 Rogue Krowaz Pad (+1 Reb) Satıldı (Nympora) +3 Dual Flame Ring Satıldı (K0Powers) +7 Rogue Krowaz Pad (No Reb) Satıldı (OliverQueenll) +7 Khanjar Satıldı (Nympora) +8 Khanjar Satıldı (IceAGENT) +7 Rogue Krowaz Set (5x) Satıldı (KoPazar) +7 Moonlight (No Reb) Satıldı (ISchweps) +7 Rogue Krowaz Helmet (No Reb) Satıldı (XRadozaraX) +11 Reb. Mirage Dagger Satıldı (SanSar45) İron Necklace Satıldı (TheMineMosynE) +1 Reb Mage Krowaz Boot Satıldı (AyBaba) +7 Mage Krowaz Robe (No Reb) Satıldı (IKiisYOuAnGeL) Dual +3 Cleric Earring Satıldı (SkyCruzer) +9 Shard (+11 Reb) Satıldı (sonbahar2) +9 Weapon Breaker Satıldı (Site) +2 Dual Warrior Earring Satıldı (BOBOOOOOOOO) +7 Priest Krowaz Boot Satıldı (J3yDeviL) +8 Fire Codex Gigas (No Reb) Satıldı (KoPazar) +1 Reb Rogue Krowaz Pauldron Satıldı (Demoniac) +7 Rogue Krowaz Pad (No Reb) Satıldı +7 Warrior Krowaz Helmet (No Reb) Satıldı +9 Weapon Breaker Satıldı (SoRyB3yB1)
TL ile satış onceliğimdir. Fakat guzel teklif verilirse oyun ici takas ta yapabilirim. Site aracılığıyla satışta komisyonun yarısı alıcıya yarısı bana aittir. Toplu alımda indirim yapılır.
İletişim: Ozel Mesaj ya da; Oyun ici Pm: Lordinarius 'a pm atarak tekliflerinizi iletebilirsiniz.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Madlyrock
Guvenilir satıcı!! UP!

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen RelaxAdamm
Guvenilir satıcıdır. Dual +3 Flame Ring almıştım kendisinden. İyi satışlar kardeşim.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen shaokin153
+8 Khanjarını ben aldım sıkıntı olacak bi durum ortaya cıkmadı guvenilir satıcıdır.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Simental
Guvenilirdir.Kendisine iron neck satılmıştır.(once item verilmiştir.)Sıkıntı yaşamazsınız.