Antalyaspor'un yeni transferi Leschuk imzayı attı Super Lig ekiplerinden Antalyaspor, 4 yıllığına kadrosuna kattığı yeni transferi Arjantinli futbolcu Gustavo Blanco Leschuk icin imza toreni duzenledi. Antalyaspor'un Super Lig'in 2. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor ile yapacağı mac oncesi Antalya Stadı'nda duzenlenen imza toreninde konuşan Leschuk, kırmızı-beyazlı kulube geldiği icin mutlu olduğunu soyledi. Leschuk, Antalyaspor'da gorduğu aile ortamının kendisini daha hırslandırdığını ve kırmızı-beyazlı formasıyla cıkacağı ilk mac icin sabırsızlandığını ifade etti. "Antalyaspor icin var gucumle calışacağım" Gustavo Blanco Leschuk, kendisine kapılarını acan Antalya şehrine ve kulube teşekkur ederek şoyle konuştu: "Bu aile ortamını gordukten sonra daha fazla calışacağım. Sahadaki yerimi en kısa surede alabilmek icin en hızlı şekilde kendimi hazırlayacağım. Antalyaspor'un daha iyi olması icin var gucumle calışacağım. Teknik ekibimle goruştum bir sonraki macta hazır olacağım. Antalyaspor'a geldiğim icin cok mutluyum. Uzun sureli bir sozleşmeye imza attım." Kendisiyle bircok kulubun ilgilendiğini, ancak ailesiyle goruşup cok guzel kent ve tarihe sahip olduğu icin Antalya'yı tercih ettiğini dile getiren Leschuk, kariyerinde farklı takımlarda oynadığını, Turkiye Super Ligi'nin kaliteli olduğunu vurguladı. "Kendimi geliştirmek icin fırsat olarak goruyorum" Leschuk, bir gazetecinin "Takımdaki tek forvet olmanız sizin icin bir baskı oluşturuyor mu?" sorusu uzerine, "Aslında Malaga'da oynarken de buna bezer bir durum vardı. Bu benim icin bir baskı değil. Bunu kendimi daha fazla geliştirmek icin fırsat olarak goruyorum." değerlendirmesinde bulundu. Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aytac Altay ise son olarak Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk kulubunde oynayan 1991 doğumlu Arjantinli futbolcunun transferinin camiaya hayırlı olmasını diledi. Bonservisi ile transfer edilen, santrfor mevkisinde oynayan Leschuk, gecen sezon İspanya 2. Lig ekiplerinden Malaga'da forma giydi ve 42 macta 9 gol attı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________