Super Lig Cemil Usta sezonu 2'nci haftasında Yukatel Denizlispor, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Macın ardından acıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktoru Yucel İldiz, "Zor bir musabakaya geleceğimizi biliyorduk. Antalyaspor sezona iyi başladı. Biz de ilk macımızda gecen yılın lig şampiyonunu yenerek iyi bir başlangıc yaptık. Uzun yıllar sonra lige cıktık. Antalyaspor’un gecen sezondan beri istikrarlı bir gidişi var. Futbolda dun yoktur bugun vardır. Bugun de cok onemli bir mac oynadık. İki takım oyuncularını kutluyorum. İnanılmaz bir sıcak havada oynadık. Oyunun ilk yarım saati istediğimiz gibi oynayamadık. Gereksiz final pasları attık ve kaptırdığımız toplardan atak yedik. İlk yarım saatten sonra istediklerimizi yapmaya başladık ve golu bulduk. Devreye dengede girdik" dedi. "3 PUAN ALDIĞIMIZ İCİN MUTLUYUZ" Mucadelenin ikinci yarısında ise genel olarak istediklerini yaptıklarını kaydeden İldiz, "Mucadele acısından, oyuncularımızın kazanma arzusu acısından iyi bir mucadele oldu. İlk deplasmanımızı kayıpsız gectiğimiz icin Antalyaspor gibi zor bir rakibi yendiğimiz icin mutluyuz. 3 puan aldığımız icin mutluyuz. Ancak bugunun en onemli yanı 3 puan değil. Sahaya gelen tum spor severlere teşekkur ediyorum. Antalyaspor yonetimi bu macın hasılatını, eski eşi tarafından oldurulen Emine Bulut'un kızının geleceği icin bağışladı. Umarım ulkemiz bir daha boyle şeyler yaşamaz. Bu macın bana gore 3 puandan daha onemli yanı buydu" diye konuştu. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yucel İldiz: Lige cok iyi bir başlangıc yaptık