Başkan Korustan, eleştirilere cevap verirken, gelecekten umutlu olduğunu soyledi. Bursaspor Başkanı Erkan Korustan, yapılan eleştirilere Bursaspor TV`den cevap verdi. İlk olarak takımın kotu gidişiyle ilgili konuşan Korustan, `Avrupa kupalarından elenmemizle başlayan moral bozukluğu lige de yansıdı. Konum olarak iyi durumda değiliz ancak guzel gunler gelecek. Transfer konusunda eleştirildik. Gidenlerin yerine eksikleri doldurmaya calıştık. Eksik mevkilerimize gerekli takviyeleri yaptık. Piyasada alabileceğimiz cok fazla yerli oyuncu yoktu. Yabancı transferinde elimiz kolumuz bağlıydı` dedi. `1-2 MACA GİTMEYEBİLİRİM` `Herkes bu takıma guvensin, el ele versin` diyen Başkan Korustan, `Durumumuzu ben cok kotu gormuyorum fakat en kısa zamanda daha iyi olacağız. Rize`ye gitmedim diye eleştirildim. Bursa`da olduğum her gun kulupteyim. Gecelere kadar calışıyoruz. Fikir alışverişi yapıyoruz. Ben tum randevularımı, hayatımı Bursaspor`a gore ayarladım fakat 1-2 maca gitmeyebilirim` diye konuştu. `ELEŞTİRİYİ HAK ETMİYORLAR` Kulupteki profesyonel kadrolaşmayla ilgili de konuşan Erkan Korustan, `Tum yonetici arkadaşlarımız profesyonel ve kendini kanıtlamış isimler. Ben bu kadar eleştiriyi hak etmediklerini duşunuyorum` dedi. Bedava bilete son verdiklerinin de altını cizen Korustan, `Taraftarlara kesinlikle bedava bilet ve otobus vermiyoruz. Bazılarının ceşmesi kesildi. Bu isimler tribunleri provoke etmeye calışıyorlar. Daha ilk macta yonetim istifa diye bağırıldı. Yani gercek taraftarlarımızın bu provokasyonlara gelmemesini istiyoruz. Biz istifa edelim. Ne olacak? Yeni gelen bir şey mi yapabilecek?` şeklinde konuştu. `GEREKİRSE TRANSFER YAPILIR` Erkan Korustan, devre arası transfer donemiyle ilgili goruşlerini de acıkladı. Korustan, `Scouting ekibi kurduk. Olmazsa olmazlarımızdan bir tanesiydi. Biz sadece scouting ekibini Bursaspor`a transfer icin kurmadık. Para kazanmak icin de kullanacağız. Avrupa`nın bircok kulubu bu sistemi uyguluyor. Avrupa`da kulupler bir futbolcuyu alıyor ve takip ediyor. Bu bana yaramaz ama şu takıma yarar diyor ve satıyor. Bunlar gelir kaynağıdır. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda gerekiyorsa devre arasında tabiî ki transfer yapılacaktır` dedi. Olayspor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- `Guzel gunler yakında`