Donduk dolaştık, bir kez daha gerceklere vurduk kafamızı. İyi ki yasaklar var. İyi ki Beşiktaş seyircisi Bursa’ya getirilmiyor. Donduk dolaştık, bir kez daha gerceklere vurduk kafamızı. İyi ki yasaklar var. İyi ki Beşiktaş seyircisi Bursa’ya getirilmiyor. İyi ki İstanbul takımlarının kendi aralarındaki maclara konuk seyirci alınmıyor. Olimpiyat’taki rezalette ya Galatasaray seyircisi de olsaydı,acaba olaylar hangi boyutlara gelirdi? Beşiktaşlı taraftarların Bursaspor macı oncesi kacak olarak gelip Ozluce ve Ataturk Stadı’nda yaptıkları gece anarşisinin uzerinde nedense kimse durmadı. Ne polis ne de Beşiktaş yonetimi. Aradan 1 hafta gecti aynı Beşiktaş taraftarı Olimpiyat’ta neler yaptı,tum Turkiye iğrenerek gordu. Şimdi her kafadan ses cıkıyor,”Bu işin sonu kotu, Lig cıkmaza girdi” diye. Merhum Başkan İbrahim Yazıcı’yı tekrar rahmet ve takdir ile anıyoruz. Ne demişti Yazıcı: “Ben Beşiktaş seyircisinin gelmesine bugun icin sıcak bakmıyorum. Beşiktaş yonetimi fantazi peşinde. Ben onlara alet olmam” İşte, bir kez daha haklı cıktı. Ozluce ve Ataturk Stadı’nı basan o insanlar o gun maca da gelseydi, ortalık yine karışacaktı. Durup dururken bircok kişinin (Polis de dahil) yine başı yanacaktı. Bırakalım artık fantaziyi, pembe hayalleri. Bugunun gerceği bu. Kabul edelim. Lig’in cıkmaza girdiği de doğru. Dun ve bugun bunları yapanlar, yarınlarda daha neler yapacak. Biz bekleyip goreceğiz de, bu olayları yapanlar niye doğru durust bir ceza gormuyor, o insana ters geliyor. Ne oldu bu 6222’ye? Bursa Hakimiyet/Mustafa Tuncakın