Teknik Direktor Mustafa Er, Trabzonspor galibiyetinin ardından yaptığı acıklamada “Herkesin A’dan Z’ye dersler cıkartması gereken bir sezon olduğunu” belirtti. Mustafa Er, “Oncelikle macı kazandığımız icin cok mutluyuz. Mactan once inancımızı yitirmeyeceğimizi ve son ana kadar savaşmaya devam edeceğimizi soyunma odasında konuşmuştuk. Skor ne olursa olsun oyuncularımız soz vermişlerdi. Mağlup duşmemize rağmen geri adım atmadılar. Bizim icin cok onemli mactı. Kulup olarak A’dan Z’ye dersler cıkarmalıyız. Bu kulup burada olmamalı. Şampiyonluk yaşamış buyuk kuluplerinden birisiyiz. Onumuzdeki sene Bursaspor hak ettiği zirve yarışında olacaktır” dedi. Mac sonunda soyunma odasındaki duygu yoğunluğunun sorulması uzerine Er, “Soyunma odasında duygu yoğunluğu cok fazlaydı. Tum sezonun emeği bir maca sıkışmıştı. Taraftarlarımız da takım iyi olsun diye mucadele ediyorlar. Bursaspor camiası tum dinamikleriyle kenetlendiği zaman cok buyuk bir guc olduğunu herkese gosteriyor. Herkes bu sene uzerine duşen dersi almak zorunda. Alırsa bu kulup cok daha iyi yerlere gelecektir. Yolumuza cok daha kuvvetli adımlarla ilerlemek zorundayız” dedi. Bir medya mensubunun “Cok kritik dakikalarda Bilal’i oyuna aldınız. Bilal hakkında neler soylemek istersiniz?” sorusuna Mustafa Er, ”Bilal’e devre arasında “İyi ısın, seni oyuna alacağım” demiştim. Macı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Golu yiyince de hemen yanımıza aldım. Bilal cok kaliteli bir oyuncu. Bugun sahada olmasını istiyorduk ama taktiksel anlamda macı sonradan girerek değiştirebileceğini konuşmuştuk. Adeta macı cozen isim oldu. Ciddi anlamda katkısı oldu” dedi. Bursasporluyuz.org