Konya Jaziri'yi kaptırdı Konyaspor, transfer sezonu başından beri peşine duştuğu Tunuslu oyuncu Jaziri'yi kaptırdı. Konyaspor, uzun suredir peşinde koştuğu Tunuslu oyuncu Zied Jaziri'nın şokunu yaşıyor. Transferde son noktayı Pazartesi koymayı duşunen yeşil beyazlılarda Teknik Direktor Nurullah Sağlam, Jaziri'nin Kuveyt'in Al- Kuwait SC takımı ile 3 milyon Euro'ya anlaştığını acıkladı.. Fransa'nın Troyes takımının ilk once 450 bin Euro bonservis bedeli istediği ardından da bu fiyatı 100 bin Euro yukselttiği Jaziri icin, son olarak Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı futbolcuyla prensipte anlaştıklarını ve Troyes kulubunun son kararını Pazartesi vereceğini, o karara gore de transferin cozume kavuşacağını soylemişti. Konyaspor Teknik Direktoru Nurullah Sağlam ise, Jaziri'nin Al Kuwait SC takımı ile anlaştığını soyledi. Jaziri'ni 3 milyon Euro'ya transfer olduğunu acıklayan Sağlam, şunları soyledi: "Jaziri cok kaliteli bir oyuncu. Ama biraz bizim butcemizin uzerinde fiyatının olması ve yuksek bir rakam teklifinin ardından transferi gercekleşmedi. Jaziri'nin Kuveyt'e gitmesi bu transferi bitirdi gibi gorunuyor. Ama bizim alternatiflerimiz vardı. Bu alternatif oyuncularla goruşmelerimizi surduruyoruz. Buyuk ihtimalle 1-2 gun icerisinde bir imza olabilir diye duşunuyorum." Yabancı oyuncu konusunda cıkan kararın Anadolu kulupleri acısından doğru bir karar olduğunu belirten Sağlam , "Bizde dahil Anadolu kuluplerinin alınan kararı olumlu karşılamasının en buyuk nedeni yerli oyuncuların ic transferdeki ucretlerinin cok ust duzeyde olması. Anadolu kulupleri bu fiyatların biraz daha alta cekebilmek icin bir politika izliyor. Ben cok kaliteli oyuncuların dışında Turkiye'ye yabancı oyuncu getirilmesini doğru bulmuyorum ama maalesef kuluplerin ekonomisini ve butcesini dengelemek adına da gelişmeler kulupleri bu yone itiyor" dedi. Ajansspor __________________