TUM imzaladı !
Yeni transferimiz Herve Tum, kendisini 2 yılı opsiyonlu olmak uzere 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sozleşmeyi imzaladı. Tum, ``Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım bu guzel taraftara bir kupa hediye ederiz`` dedi. Ataturk Stadı`nda gercekleşen imza toreninde Tum, stada gelen 200`u aşkın taraftarın onunde resmi sozleşmeye imzayı attı. Başkanımız Ali Karasu, toren oncesi yaptığı konuşmada, Bursaspor icin yeni bir sayfa actıklarını, yalana, dolana ve talana son verdiklerini soyledi. Bursaspor`a hizmet icin var gucleriyle calıştıklarını dile getiren Karasu, taraftarlara şoyle seslendi: ``Benim taraftarım sizlersiniz. Hepinizi memnun edemeyeceğimi cok iyi biliyorum, ama Bursaspor icin iyi şeyler yapacağımıza, bunun icin cok calışacağımıza inanın. Bugun itibariyle kulubun borclarını odedik. İlk yabancı transferimiz Tum cok iyi futbolcu. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma gerekli takviyeler yapılacak. En iyi ve kaliteli oyuncular alınacak.`` Kamerunlu futbolcu da Bursa`da cok iyi karşılandığını, taraftarların gosterdiği ilgiye cok şaşırdığını dile getirerek, ``Ben de bu ilgi ve sevgiye layık olmaya calışacağım. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım bu guzel taraftara bir kupa hediye ederiz`` dedi. Herve Tum, daha sonra stada gelen taraftarları selamladı. Bu arada kucuk bir taraftar Tum`a cicek verdi. __________________