Bursa'da hefef 3 puan
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bursa'da hefef 3 puan
-
04-10-2019, 23:43:41Bursa'da hefef 3 puan Bursaspor Kulubu Basın Sozcusu Ahmet Genc, Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puan almayı hedeflediklerini soyledi. Genc, yaptığı acıklamada, Bursaspor'un dort buyuk kulup diye anlandırılan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahce ve Trabzonspor'dan sonra en iyi transferleri yaptığını ve en guclu kadroya sahip olduğunu kaydetti. Golsuz berabere biten Ankaragucu macında hava koşullarının futbol oynamaya cok musait olmadığını, rakibin de sahaya beraberlik hedefiyle cıktığını dile getiren Genc, buna karşın yeşil-beyazlı futbolcuların ellerinden gelen mucadeleyi gosterdiklerini, zaman zaman da galibiyeti getirecek pozisyonlar urettiklerini anlattı. Genc, deplasmanda karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor'un, ilk macında Fenerbahce'ye 6-0 yenilmesine karşın iyi bir kardoya sahip olduğunu, ozellikle her sezon ligde 12-13 gol atan Cenk İşler'e dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, şunları soyledi: "Rakip, bu macı mutlak kazanarak farklı Fenerbahce mağlubiyetini unutturmak isteyecek. Bizi zor bir mac bekliyor. Ama ben Teknik Direktorumuz Raşit Cetiner'e ve futbolcularımıza guveniyorum. Raşit Hoca gerekli onlemleri almıştır. Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puan almayı hedefliyoruz. En kotu ihtimalle bir puan alacağımıza inanıyorum." KURUMSALLAŞMA CALIŞMALARI Genc, yonetim kurulu olarak oncelikle hedeflerinin, Bursaspor'un Turkcell Super Lig'de kalıcı olmasını sağlamak olduğunu, bu arada kurumsallaşma calışmalarına da ağırlık verdiklerini bildirdi. Ozellikle kulubun idari yonetiminin profesyonellerce yapılmasını arzu ettiklerini vurgulayan Genc, "İdari yonetimle ilgili onemli projelerimiz var. Bunların başında, idari yonetime bircok kalite belgesi almak. Boyle bir yapılanma Turkiye'de sadece Beşiktaş Kulubu'nde var. Biz Bursaspor'un da profesyonel anlayışla yonetilmesini arzu ediyoruz" diye konuştu. __________________