Kayseri'nin gozu rovanşta Kayserispor’un Tiran’da oynadığı UEFA Kupası on eleme turu ilk macında attığı 2 golle takımına tur kapısını aralatan Muhammed Hanifi Akagunduz, "Şimdi sıra rovanşta" dedi. Aldığı darbe ile kafası yarılan ve başı sarılı olarak macı tamamlayan Muhammet Hanifi, şunları soyledi: "Kayserispor’da ilk kez 11’de şans buldum. Bu şansı da attığım 2 golle değerlendirdim. Birinci ve ikinci golde, havanın yağışlı, zeminin da kaygan olduğunun farkındaydım. Bu nedenle topu ısrarla kovaladım. Gol attıkca da cok mutlu oldum." Turu henuz gecmedik Mactan sonra başındaki yaraya pansuman yapılan Muhammed Hanifi, "Turu henuz gecmedik. Kayseri’deki mac da onemli. O macta da gol atmayı hedefliyorum" dedi. Sarı kırmızılı takımın kaptanı Bulent Bolukbaşı ise kendisi icin ozel olarak yaptırdığı Kayserispor amblemli ve yazılı şapkasını, başındaki bandajın gozukmemesi icin Muhammed Hanifi’ye verdi. G.Saray’dan puan alacağız Ertuğrul Sağlam, Dinamo Tiran galibiyetinin kendileri acısından başarı olduğunu belirtirken, "Sezon acılışında 3 buyuk hedefimiz vardı. İntertoto, UEFA ve lig macları. İntertoto’da tur atlayıp UEFA elemelerine katıldık. Lige Trabzonspor’u yenerek başladık. Kayserispor’un gecen yılki başarısının tesaduf olmadığını herkes gorecek. G.Saray karşısında puan almak icin oynayacağız" diye konuştu. __________________