C.Rize'de G.Kurtar artık yok!
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- C.Rize'de G.Kurtar artık yok!
-
04-10-2019, 23:42:34C.Rize'de G.Kurtar artık yok! Caykur Rizespor Kulubu Basın Sozcusu Orhan İstif, teknik direktor Guvenc Kurtar ile yollarını ayırdıklarını soyledi. İstif, yaptığı acıklamada, yonetim kurulunun İstanbul'daki irtibat burosunda acil olarak toplandıklarını belirterek, ''Guvenc Kurtar ile de goruşerek, kan değişikliğinin iyi olacağını duşunduk. Kendisine bugune kadar bize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkur ederek, yollarımızı ayırdık'' dedi. Hafta sonunda yapacakları Kayserispor macına yeni hocayla cıkmak istediklerini ifade eden İstif, ''Turkiye'de goruşebileceğimiz bazı hocalar var. En kısa surede Caykur Rizespor'u başarıya goturecek bir isme teslim edeceğiz'' diye konuştu. -CEM BAKİ SURESİZ KADRO DIŞI- Orhan İstif, Caykur Rizespor Kulubu Yonetim Kurulu'nun bugun yaptığı olağanustu toplantıda, orta saha oyuncusu Cem Baki'yi disiplinsiz davranışlarından dolayı suresiz kadro dışı bıraktığını da bildirdi. Cem Baki'nin kadro dışı bırakılması kararının yonetim kuruluna ait olduğunu kaydeden İstif, ''Anlaşacağımız hoca Cem Baki'ye ihtiyacı olduğunu duşunurse, Baki hakkındaki kararımızı değiştirebiliriz'' dedi. __________________