"Calımbay icin elimizden geleni yaparız ama..."[ST]
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Calımbay icin elimizden geleni yaparız ama..."[ST]
-
04-10-2019, 23:41:39Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, gorevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktor Rıza Calımbay'ın acıklamalarına ilişkin, "İkna etmek icin tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuc alınır, o da tartışılır" dedi. Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, gorevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktor Rıza Calımbay'ın acıklamalarına ilişkin, "İkna etmek icin tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuc alınır, o da tartışılır" dedi. Otyakmaz, Spor Toto Super Lig'de Sivasspor'un 2-1 ustunluğuyle sona eren Kardemir Karabukspor macının ardından basın mensuplarına yaptığı acıklamada, karşılaşmayı hak edenin kazandığını soyledi. Futbolcuların arzulu bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Otyakmaz, oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Bir gazetecinin, macın ardından duzenlenen basın toplantısında teknik direktor Calımbay'ın "Bundan sonra Sivas camiasına başarılar diliyorum" şeklindeki acıklamasını belirtmesi uzerine Otyakmaz, şunları kaydetti: "Onumuzdeki donemde her iki taraf icin de iyi olacak şekilde, olgun ve medeni bir karar mutlaka alırız. 'Bırakmak istiyorum' derse bir şey diyemezsiniz. İkna etmek icin tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuc alınır, o da tartışılır. Onumuzde bir Şenol Guneş orneği var. Israr edildi, kaldı ve verimli olamadı. Neticede hocamız şehrimizin insanı, hemşehrimiz, onun icin de bizim icin de hayırlısı neyse onu yaparız." Otyakmaz, Calımbay ile hafta ici durum değerlendirmesi yapacaklarını kaydetti. İc transfere de değinen Otyakmaz, sozleşmesi suren futbolcularla devam etmek istediklerini dile getirerek, "Yabancı sayısının onumuzdeki donem azalacağını duşunerek bazı futbolcularımıza teklif yapmayabiliriz" dedi. Teknik direktor Calımbay ise stattan ayrılırken gazetecilerin "basın toplantısında veda sinyali mi verdiniz " sorusu uzerine, yonetimle goruşeceğini ve perşembe gunu bu konuda acıklama yapacağını belirterek, "Burada gorevimizi yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu. Ntvspor __________________