Kardemir Karabukspor galibyeti sonrası acıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktoru Rıza Calımbay, sezon sonu icin ayrılık sinyali verdi. Sivasspor Teknik Direktoru Rıza Calımbay, Sivasspor'da gorevini yaptığını ve yonetimle goruşeceğini soyledi. Calımbay, "Bu mac hem biz hem Karabuk icin onemli mactı. Bilhassa bizim kendi sahamızda son macı iyi bitirmek istiyorduk. Rahat olsak, gerginlik olmasaydı, 4 gun onceki Trabzon macının etkisi olmasa daha iyi olabilirdi. Turkiye'nin en tehlikeli takımından biriyle oynadık. En etkili forvetine karşı oynadık. Bireysel yeteneklerden kurulu bir takım. Kazandığımız icin mutluyuz. Ligi boyle bitirdiğimiz icin mutluyuz" dedi. "MAALESEF İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLER OLMADI" Tecrubeli teknik adama, "Goreve başlarken takımı duşme potasında devraldık.O sezon takımı kurtardık. İkinci sene surec nedeni ile sıkıntılı donemler yaşadık ama mucadeleyi bırakmadık. Sivasspor'u play-off'a soktuk. Bu sene Turkiye kupasında hedefimiz vardı. Ama aldığımız mağlubiyet başarısızlık gibi gorundu. Maalesef istediğimiz transferler olmadı. Sadece devre arasında Sercan'ı aldık. Ama faydalı olmadı. Umit ve Hakan'a teşekkur ediyorum. Takıma ikinci yarı katkı sağladılar ve uzun yıllar hizmet edecekler. Ben her şeye rağmen butun arkadaşlarıma teşekkur ediyorum. Bundan sonra da Sivas camiasına başarı diliyorum" diye konuştu. "YONETİMLE GORUŞECEĞİM" Toplantı sonunda sezon sonu icin ayrılık sinyali veren Calımbay, "Bundan sonra Sivasspor'a başarılar diliyorum." diye konuştu. Calımbay, stat cıkışında yaptığı acıklamada ise hafta icerisinde basın toplantısı duzenleyeceğini belirterek, "Basın toplantısında gereken acıklamayı yapacağız. Orada acıklayacağız. Yonetimimizle goruşeceğiz. Biz burada gorevimizi yaptığımıza inanıyorum. Cok zor durumda takımı aldık. Sivas'ın en sıkıntılı donemiydi. Biz tekliflere rağmen gorevimizi burada yaptık. Kupada maalesef yarı finalde elendik. Belki bir iki transfer yapabilsek daha iyi olabilirdi. İki kulvarda da iyi gittiğimize inanıyorum. Bu haftaki macımız erkan sette oynanacak. Perşembe gunu basın toplantısı ile butun her şeyi konuşacağız" diye konuştu. Ote yandan mac sonrasında Calımbay'ın futbolcular ile kulupte bir araya gelerek veda konuşması yaptığı oğrenildi. ERMAN: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK Sivassporlu futbolculardan Erman Kılıc ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi. KADİR: MACA İYİ KONSANTRE OLDUK Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci de maca iyi konsantre olduklarını ve sahadan galip ayrıldıklarını soyledi. Ntvspor __________________