Sarı kırmızılı futbolcu kume duşmenin nedenlerini bir bir anlattı. Tavşanlı'ya yenilerek kume duşen Goztepe'de bir oyuncu şok iddialarda bulundu, “Mactan once ve idman sırasında arkadaşlarım yaptıkları seks partilerini birbirlerine anlattı. Takımda motivasyon sıfırdı. Oyuncular arasında gruplaşmalar var. Mac sonu soyunma odasında kavga cıktı. Hocanın disiplinsizliği bizi buralara kadar getirdi” dedi PTT 1. Lig'de Tavşanlı Linyitspor'a yenilerek kume duşen Goztepe'de bir oyuncudan şok iddialar geldi. Bazı oyuncuların Tavşanlı Linyit macını onemsemediğini dile getiren sarı-kırmızılı futbolcu, “Mucadele oncesinde coğu kişi kadın muhabbeti yapıyordu. Isınırken dahi arkadaşlarım birbirlerine yaptıkları seks partilerini anlatıyordu. Motivasyon sıfırdı. Yine bazı oyuncuların Tavşanlı finali umrunda bile değildi. Mac sonu soyunma odasında uzulmeyenler dahi vardı. Bu nedenle odada kavga cıktı. Birbirimize girdik. Kimilerinin maca cıkarken ayakları titriyordu. Tecrubeli dediğimiz isimler resmen korkarak Ataturk Stadı'na cıktı. Bu şartlarda yenilgi kacınılmaz oldu ” diye konuştu. UMURLARINDA DEĞİL Takımda arkadaşlığın olmadığına dikkat ceken oyuncu, “Goztepe'de gruplaşmalar var. İdmanda bunu net şekilde goruyordum. 6-7 kişilik gruplar kendi hallerinde calışıyorlardı. Macta da o gruplar catışma halinde oluyorlardı. Ruh denen olay bu ekibe uğramamıştı. Hocamız ise disiplini sağlayamadı. Herkesi cok rahat bıraktı. Yabancılar ise tam bir fiyaskoydu. Adamlar sadece aldıkları paralara baktılar. Goztepe'nin geleceği, konumu umurlarında dahi değildi. Bu takımın duşmesindeki en onemli sebepler bunlar. O insanlar bunun vebalini nasıl ustlenecekler bilmiyorum. Ben takım arkadaşlarıma hakkımı helal etmiyorum. Benim vicdanım rahat. Ona rağmen uykularım kacıyor. Koskoca kulubu ne hale getirdiler” yorumunu yaptı. Kaynak __________________