Ankaragucu'nde dun yapılan goruşmelerin ardından yeniden sozleşme imzalayan Kaan Kanak ve Bayram Olgun'dan iddialı demecler geldi. Kaan Kanak yaptığı acıklamada, Ankaragucu’nu hak ettiği yere; super lige taşıyacaklarını soyledi. “Benim icin kulupten cok bir yuva, bir ailedir Ankaragucu.” diye konuşan Kanak, “Başkanımıza ve yonetime guveniyoruz. Biz de onların bize ne kadar guvendiklerini biliyoruz. Bu guveni boşa cıkarmayacağımızı gostereceğiz ve bu bunun icin tum arkadaşlarımızla birlikte daha cok calışacağız” ifadelerini kullandı. Bayram Olgun ise gectiğimiz gunlerde kaybettiğimiz Ankaragucu’nun sembol isimlerinden Arif Pecenek ile Yılmaz Bal’ın kendisi uzerinde cok emeği olduğunu belirterek, “Benimle cok ilgilendiler, uzerimde cok buyuk emekleri var. Onların sayesinde bugun buradayım. O yuzden bu takıma cok vefa borcum var. Serbest kaldığım halde vefa borcumu odemeden bir yere gitmek istemedim. Ankaragucu’nun başarısı benim icin her şeyin ustunde geliyor. Kesinlikle uzun yıllar Ankaragucu’nde futbol oynamak ve bu camiaya hizmet etmek istiyorum. Ankaragucu Super Lig’e cıkacak ve bunda benim de payım olsun istiyorum” diye konuştu. Kaynak __________________