Bursaspor, Avusturya kampındaki ilk hazırlık macında Avusturya 1.Lig ekiplerinden Lustenau ile karşılaştı. Yeni sezon hazırlıklarını ikinci etabını Avusturya'da surduren Bursaspor, kamptaki ilk hazırlık macını Absam kasabasında Lustenau ile oynadı. Mucadelenin genelinde rakibine karşı ustunluk kurmayı başaran yeşil-beyazlılar, 8. dakikada Kolbleder'in kendi kalesine attığı gol ile one gecti. 42. dakikada tecrubeli oyuncu Tuncay Şanlı'nın kaydettiği gol ile farkı ikiye cıkaran Timsah, 53. dakikada ise, genc oyuncusu Enes Unal'ın golu ile skoru belirledi. "RAKİBİMİZ BİZİM KLASIMIZDA DEĞİL" Karşılaşmanın ardından acıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, "Hazırlık macını buyutmemek gerekir. 22 oyuncumuzu da gorduk. Oyuncularımızdan kalan surelerde daha farklı şeyler bekliyorum. Rakip bizim klasımızda değil. 3 değil, 6-7 olacak. Basser ile Musa'nın Avrupa Kupaları'nda cezalı olduğunu oğrendim. Bir an once eksik oyuncularımızın aramıza katılması gerekiyor. Transferi bende bekliyorum" dedi. Bursasporluyuz.net __________________