Ankaragucu'nden Voleybol Federasyonu’na ziyaret
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ankaragucu'nden Voleybol Federasyonu’na ziyaret
-
04-10-2019, 23:38:48Ankaragucu Spor Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi; Hakan Bilgin, Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Ustundağ’ı ziyaret etti. Ankaragucu Spor Kulubu Amator Branşlardan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi; Hakan Bilgin, Turkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Ustundağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kulubun voleybol antrenoru Alper Gencer ile idari personel Kemal Yiğit de yer aldı. Hakan Bilgin, kulubun genel durumu ve yaşadığı sıkıntılarla ilgili Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Ustundağ’a kısaca bilgi verdi. Burada yaptığı konuşmada Bilgin, kulubun yeni imajını, oluşturmak istedikleri vizyonu ve kurumsal yapılanmayı anlattı, sorunlarla ilgili cozum arayışlarınının devam ettiğini soyledi. MKE Ankaragucu Bayan Voleybol Takımı hakkında da bilgi veren ve yeni sezon planlarını acıklayan Bilgin, “2. Lig’de fazla kalmak duşuncesinde değiliz. Hedefimiz 1. Lig’e yukselmek.” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Ustundağ ise “103 yıllık cınarı yaşatmak cok onemli. Bu anlamda cok zor bir işe kalkıştınız. Başkan Mehmet Yiğiner’i tebrik ediyorum. Elini taşın altına koydu. Buyuk riskli bir işe kalkıştı. Sizler gurur verici işler yapıyorsunuz. Gayretli calışmalarınız sayesinde Ankaragucu hak ettiği yere gelecektir. Ankaragucu bunu hak ediyor.” dedi. Ustunduğ, federasyon olarak her zaman kuluplerin yanında olduklarını, ihtiyac duyulduğunda mumkun olan desteği sağlamaya calışacaklarını da sozlerine ekledi. Ziyaretin devamında sportif uygulamalar ve yenilikler hakkında karşılıklı goruş alışverişinde bulunuldu. Ardından, ziyaretin anısına Hakan Bilgin, Mehmet Akif Ustundağ’a isminin yazılı olduğu Ankaragucu forması ile atkı ve futbol topu hediye etti. Kaynak __________________