Bursaspor’da kadro dışı kaldıktan sonra 1 milyon 760 bin liralık ceza kesilen Ozan İpek’in bu cezasının yeni yonetim tarafından silindiği oğrenildi. Yeşil-beyazlı kulupte, gectiğimiz sezon kadro dışı kalması ile birlikte 200 bin TL ceza kesilen yıldız oyuncu Ozan İpek’e noter tespiti ile katılmadığı antrenmanlar, basın mensuplarına izinsiz acıklamaları ve yonetim kurallarına uymadığı gerekcesiyle toplam 1 milyon 760 bin TL’lik rekor bir ceza kesilmişti. Teknik Direktor Hikmet Karaman, kadro dışı bırakılmasının ardından Mersin İdman Yurdu’na kiralanan ve burada da kadro dışı kaldıktan sonra tekrar yeşil-beyazlı kulube donen Ozan’a bir şans daha verdiklerini ve tekrar takıma kazandırmak istediklerini acıklamıştı. Gectiğimiz ay yapılan Olağanustu Genel Kurul Toplantısı sonrası yeşil-beyazlı kulubun başkanlığına secilen Erkan Korustan’ın Ozan İpek’e gecmiş yonetim tarafından verilen rekor cezayı sildiği ve yıldız oyuncu ile yeni bir sozleşme yaptığı oğrenildi. Yeni yapılan sozleşmede ise, bu sezon 2 milyon 100 bin lirayı bulacak ucreti olan Ozan’ın bu parayı alabilmesi icin en az 25 karşılaşmada forma giyme zorunluluğu getirildiği bildirildi. Bursasporum.com __________________