Semih Şenturk Bursaspor’da mı?
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Semih Şenturk Bursaspor’da mı?
-
04-10-2019, 23:38:36Fenerbahce ile yollarını ayırmaya hazırlanan Semih Şenturk ile ilgili Galatasaray ve Beşiktaş’ın devreye girdiği iddiaları Bursaspor ile noktalandı. Semih Şenturk’un yakın cevresine Bursaspor ile anlaştığını, bonservisi konusunda ise Fenerbahce’nin indirim yapacağını soylediği one suruldu. Fenerbahce ile yollarını ayırmaya hazırlanan Semih Şenturk ile ilgili Galatasaray ve Beşiktaş’ın devreye girdiği iddiaları Bursaspor ile noktalandı. Semih Şenturk’un yakın cevresine Bursaspor ile anlaştığını, bonservisi konusunda ise Fenerbahce’nin indirim yapacağını soylediği one suruldu. Bursasporlu yoneticilerle goruşen nobetci golcu Semih Şenturk’un yakın cevresine, "Ben yedek kalmaktan sıkıldım. Artık oynamak istiyorum. Galatasaray ya da Beşiktaş’a gidersem yine yedek kalacağım ancak Bursaspor’da banko oynama şansım yuksek. Paradan ziyade artık huzur istiyorum. Sahada olmak istiyorum. Bu yuzden tercihim kesinlikle Bursaspor. Yoneticilerle goruşup anlaştım. Bonservis konusunda Fenerbahce de indirim yapacak. Bursaspor’da gollerimle taraftarlarımızı sevindireceğim" dediği oğrenildi. Ote yandan Galatasaray’ın Semih’e, "Fenerbahce’ye bonservis odemek istemiyoruz. Bonservisini al, ondan sonra konuşalım" dediği belirtiliyor. SEZER OZTURK DE GELEBİLİR Diğer yandan Bursaspor Teknik Patronu Hikmet Karaman’ın Fenerbahce’nin yeni sezonda kadrosunda duşunmediği Semih Şenturk’un yanı sıra Sezer Ozturk’u istediği, yoneticilerin pazarlıklarını bu konuda yaptığı oğrenildi. FENERBAHCE’DEN SEZER OZTURK ACIKLAMASI Fenerbahce’den Sezer Ozturk transferi ile ilgili Beşiktaş’lıları şaşırtan bir acıklama geldi. Birkac gundur spro medyasında yazılan Sezer Ozturk’un Beşiktaş ile anlaştığı haberlerine Fenerbahce’den "henuz anlaşma yok" şeklinde bir cevap geldi. Sezer Ozturk transferi ilgili Fenerbahce’nin resmi internet sitesinde yer alan acıklama şoyle: "Futbolcumuz Sezer Ozturk’un Beşiktaş JK’ye transferine dair bazı medya kaynaklarında bir takım haberler yer almaktadır. Konuyla ilgili olarak Beşiktaş JK ile bir goruşme gercekleşmiş olmakla beraber, herhangi bir anlaşmaya varılmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." Kaynak: Bursadabugun.com __________________