Taiwo Takıma Katıldı!..
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Taiwo Takıma Katıldı!..
-
04-10-2019, 23:37:28Yeni transferimiz Taye Taiwo yeni sezon hazırlıklarını surdurduğumuz Avusturya Seefeld'e geldi. Munih'e ucakla inen ve ardından aracla kamp yaptığımı otele gelen Taiwo'yu teknik heyetimiz karşıladı. Teknik Direktorumuz Hikmet Karaman imza toreninde "Selamun aleykum, en buyuk Bursaspor" diyen Taiwo'yu aynı şekilde selamlarken, Taiwo da, "Aleykumselam" dedi. Karaman, yıldız futbolcuya ilk goruşmede hazır olup olmadığını sordu. Taiwo ise, "Hazırım" cevabını verdi. TAIWO: "BEN HAZIRIM" Taiwo teknik heyetle goruşmesinin ardından takımın konakladığı St.Peter otelinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transferi icin başkan Erkan Korustan'a teşekkur eden Taiwo takım hakkında cok bilgiye sahip olmadığını ancak zamanla tanıyacağını soyledi. Turk futboluyla ilgili bilgisi olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Takım hakkında fazla bir fikre sahip değilim. Ancak Turk futbolu olarak izlenimim var. Takımdaki futbolcuları da henuz tanımıyorum. Zamanla oynadıkca ve antrenmanlarda hepsiyle tanışacağım" diye konuştu. "DURUMUMU SORDU" Teknik Direktorumuz Hikmet Karaman'ın kendisine transferin nasıl gercekleştiğini sorduğunu belirten Taiwo, "Kendisiyle transferin nasıl gercekleştiği konusunu konuştuk. Hazır olup olmadığımı ve durumumu sordu. Antrenmanlara başlayacağız. Ben kendimi hazır hissediyorum" şeklinde konuştu. "MUSLUMAN BİR ULKEDE OYNAYACAĞIM" Musluman bir ulkede futbol oynayacağı icin cok mutlu olduğunu sozlerine ekleyen Taiwo, "Ben muslumanım. İmza torenine girerken, "Selamun aleykum" dememin sebebi bu. Musluman ulkede oynayacağım icin de cok mutluyum. Benim onceliğim musluman bir ulkeye transfer olmaktı. Bu anlamda başkandan teklif gelince duşunduğum soylenemez. Ailemi de Bursa'ya getireceğim. Bursa huzur veren bir şehir" dedi. "AGRASİF OLMAK GEREKİYOR" Taraftardan da ovgu dolu sozlerle bahseden yetenekli futbolcu, "Taraftarlar cok iyi. Cok hoş insanlar. Ateşli oldukları belli. Bize cok buyuk katkı sağlayacaklar" dedi. Turk futbolunun cok sert olduğunu sozlerine ekleyen Taiwo, "Turk futbolu cok sert. Kazanmak istiyorsanız orada agrasif olmak gerekiyor" şeklinde konuştu. Bursasporluyuz.net __________________