Kayserispor Teknik Direktoru Robert Prosinecki, futbolcularının antrenman performansını değerlendirdi.
Kayserispor Teknik Direktoru Robert Prosinecki, uyum gucluğu yaşamadıkları icin oyuncularının antrenmanlarda şu ana kadar gosterdikleri performanstan son derece mutlu olduğunu soyledi. Prosinecki, ilk maclarını yarın 1461 Trabzon'la oynayacaklarını, 17 Temmuz'da Shakhtar Donetks ile Kayseri'de karşılaşacaklarını, Avusturya kampında ise Almanya'nın Eintracht Frankfurt, İtalya'nın Fiorentina ve Verona takımlarından başka Caykur Rizespor'la ozel maclar yapacaklarını soyledi. Aşırı sıcaklara rağmen oyuncularının Karpuzatan Tesisleri'nde gunde iki kez yaptıkları antrenmanlarda beklediğinin uzerinde bir performans sergilediklerini belirten Prosinecki, şoyle devam etti. "Oyuncularımın şu ana kadar sergiledikleri caba ve gosterdikleri hırstan dolayı cok mutluyum. Hatta rekabet nedeniyle zaman zaman antrenmanlarımız sert bile geciyor. Gecen sezon takıma ilk yarının sonlarına doğru geldim. Ben ve teknik ekibim acısından yeni sezona birlikte başlamamız, hem futbolcularımın, hem de benim onları tanımam acısından bir avantaj. Birbirimizin ne istediğini biliyoruz. Yeni sezonda kadromuzun eksik gorulen yerlerine 5 yeni oyuncu kattık. Ayrıca, kadro icinden bazı mevkilere kaydırmalar yapabilirim. Genc, dinamik ekibimizde Nobre gibi Bobo gibi onemli tecrubeli oyuncularımızda var. Kayserispor'un yeni sezonda hedefi, farklı yerdir. Bunu zaman gosterecek." Prosinecki son olarak, "Avusturya kampından Kayseri'ye dondukten sonra bir hazırlık macı daha oynayıp lige hazır hale geleceğiz" dedi. sporx __________________
Robert Prosinecki'nin Buyuk Mutluluğu
Futbol0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Robert Prosinecki'nin Buyuk Mutluluğu