Bursaspor’un golcu ismi Sercan Yıldırım, şampiyonluk yaşadıkları 2010 yılındaki takım ruhunu gorduğunu belirterek, “İnşallah o ruhu yakalarsak bence şampiyonluğa bile oynayabiliriz” dedi. Spor Toto Super Lig’in 4. haftasında sahasında karşılaştığı Kayserispor’u 3-1 mağlup eden yeşil-beyazlılarda, mucadelenin son golunu kaydeden Sercan Yıldırım, acıklamalarda bulundu. Gol attığı icin cok mutlu olduğunu ifade eden Sercan, “Bazı hocalar vardır seni oyle bir hazırlar ki yedek oturmana rağmen mutlu hissedersin kendini. Mactan once de benimle konuşuyor hoca. İlk 11 oynayandan bile daha onemli hissettirebiliyor bana. O yuzden de ona teşekkur etmek istiyorum. Beni cok iyi motive ediyor maca ve ben de onun hakkını vermeye calışıyorum. Cok mutluyum, tum takım arkadaşlarımı kutluyorum. Gercekten 10 kişi kalmamıza rağmen mucadelemizi sonuna kadar devam ettirdik. O yuzden de galip geldiğimiz icin mutluyum. Taraftarımız da cok iyiydi. Baskı altına aldık, 10 kişi kalmamıza rağmen onde karşılaşmaya calıştık. Bazen taktik icabı geri cekildik ama nitekim golu de bulduk. Fikstur avantajımızın da olduğunu duşunuyorum. Bu avantajımızı değerlendirirsek, yukarıya oynayan bir Bursaspor takımı oluşturacağımızı duşunuyorum. Hoca da bunu hep belirtiyor. Biz bir aile olduk. O konuda da cok mutluyum. Ben bu takımın eskilerindenim. 2010’daki takım ruhunu gorebiliyorum. İnşallah o ruhu yakalarsak bence şampiyonluğa bile oynayabiliriz” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sercan "Şampiyonluğa oynayabiliriz"